canada specialist

John, Canada specialist

Ik woon sinds 2006 in Canada’s meest westerlijke provincie British Columbia. In 1999 kwam ik voor het eerst in Canada en ik was meteen verliefd op de Canadese westkust met zijn torenhoge bergtoppen, diepe fjorden, een beukende Pacifische Oceaan, en eindeloze bossen. Iedere vakantie naar Canada voelde eigenlijk al een beetje als ‘thuis komen’. Ik zei mijn carrière bij de Apeldoornse Brandweer vaarwel en ben naar Canada geëmigreerd. Ik ben al snel een outdoor bedrijfje gestart in Powell River aan de Sunshine Coast. Al ruim 14 jaar neem ik deelnemers mee op dag- en meerdaagse kajak avonturen. Uiteraard ben ik zelf niet gestopt met het reizen in Canada. Huidige vakanties brengen mij nog steeds naar de meest magnifieke plekjes en meestal combineer ik bekende (Nationale) Parken en attracties met een aantal onbekendere en off the beaten track streken. Alle opgedane reiservaring en mijn enorme passie voor Canada deel ik dan ook ontzettend graag met toekomstige Canada reizigers. 

Christine, Canada specialist

Ik woon sinds 2010 in Canada, samen met man en dochter. Ik heb ruim 5 jaar ervaring als reisagent en heb al veel mooie reizen in Canada mogen samenstellen voor Nederlandse vakantiegangers. Ik ga graag op vakantie in eigen land en ben al op veel mooie locaties geweest op Vancouver Island, in de Rocky Mountains en de Okanagan. Het is erg leuk om tijdens de vakantie nieuwe plekjes te ontdekken die mij inspiratie geven voor het samenstellen van nieuwe reizen. Mijn grote passie is wandelen en ik vind het heerlijk om samen met man en hond de wandeltrails te verkennen aan de prachtige Sunshine Coast in British Columbia. Daarnaast maak ik ook graag dagtochten in de bergen en geniet ik van de prachtige natuur en wilde dieren. Ik deel graag mijn ervaring en kennis van Canada met je!

Ontwerp je Canada vakantie op maat

Canada is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers! Je geniet er van de wilde, ruige natuur, met prachtige bergen die uitnodigen tot het maken van wandelingen. De schitterende bergmeren ontdek je het best per kajak. We raden je zeker aan om te gaan kamperen, zodat je je écht één voelt met de natuur. Maar niets hoeft, al onze reizen zijn immers 100 % op maat. 

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt aangevraagd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van onze Canada specialisten. Christine en John doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef John en Christine je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Canada rondreis

Canada specialisten John en Christine helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Canada rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je John en Christine altijd bereiken. Daarnaast geven ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reizen naar Canada met kinderen

Wil je op vakantie naar Canada met je gezin? Dat kan uitstekend! Canada is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Onze lokale reisspecialisten John en Christine helpen je graag om een mooie familiereis naar Canada samen te stellen

Reiservaringen Canada

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Canada op TrustpilotRondreis of Reviews.