canada specialist

John - reisexpert Canada

Hi, mijn naam is John en samen met Christine ben ik jouw reisspecialist voor Canada. In 1999 kwam ik voor het eerst in Canada en ik woon er sinds 2006.  Alle opgedane reiservaring en mijn enorme passie voor Canada deel ik ontzettend graag met toekomstige Canada reizigers. Wil je ook een bijzondere reis door Canada maken? Ik maak graag een reisvoorstel langs de prachtigste plekken! 

canada specialist

Christine, Canada specialist

Ik woon sinds 2010 in Canada, samen met man en dochter. Ik heb ruim 5 jaar ervaring als reisagent en heb al veel mooie reizen in Canada mogen samenstellen voor Nederlandse vakantiegangers. Ik ga graag op vakantie in eigen land en ben al op veel mooie locaties geweest op Vancouver Island, in de Rocky Mountains en de Okanagan. Het is erg leuk om tijdens de vakantie nieuwe plekjes te ontdekken die mij inspiratie geven voor het samenstellen van nieuwe reizen. Mijn grote passie is wandelen en ik vind het heerlijk om samen met man en hond de wandeltrails te verkennen aan de prachtige Sunshine Coast in British Columbia. Daarnaast maak ik ook graag dagtochten in de bergen en geniet ik van de prachtige natuur en wilde dieren. Ik deel graag mijn ervaring en kennis van Canada met je!

Ontwerp je Canada vakantie op maat

Canada is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers! Je geniet er van de wilde, ruige natuur, met prachtige bergen die uitnodigen tot het maken van wandelingen. De schitterende bergmeren ontdek je het best per kajak. We raden je zeker aan om te gaan kamperen, zodat je je écht één voelt met de natuur. Maar niets hoeft, al onze reizen zijn immers 100 % op maat. 

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt aangevraagd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van onze Canada specialisten. Christine en John doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef John en Christine je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat. 

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het tot en met eind oktober niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Panama. 

Ondersteuning voor én tijdens je Canada rondreis

Canada specialisten John en Christine helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Canada rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je John en Christine altijd bereiken. Daarnaast geven ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reizen naar Canada met kinderen

Wil je op vakantie naar Canada met je gezin? Dat kan uitstekend! Canada is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Onze lokale reisspecialisten John en Christine helpen je graag om een mooie familiereis naar Canada samen te stellen

Reiservaringen Canada

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Canada op Trustpilot of Rondreis.