Chili reizen op maat

Dit lange, smalle land in Zuid-Amerika heeft veel overweldigende landschappen met woestijnen en vulkanen in het noorden en de ruige bergen in het zuiden. Daarnaast zijn er in Chili mooie wijngebieden en prachtige meren te vinden. In onze voorbeeldreizen Chili kun je inspiratie opdoen voor jouw rondreis door Chili. Marion, onze lokale reisexpert, woont al jaren in Chili en helpt je graag met het samenstellen van jouw ideale rondreis op maat. 

Over Chili

Chili wordt omringd door Peru, Bolivia en Argentinië. De verschillende klimaten die je kunt vinden in Chili maken het land uniek. Bij Punta Arenas kun je goed wandelen en je komt hier vooral veel pinguïns tegen. Voor wat meer afwisseling in je reis kun je de steden bezoeken. In de Chileense hoofdstad Santiago de Chile zijn veel gezellige pleinen te vinden, een grote markt en je kunt er goed eten. Voor de meer culinaire ervaring kun je de wijngebieden bezoeken. Bovendien kun je goed met een huurauto door Chili reizen. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Chili reis is onze reisexpert makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!