“China is een compleet andere wereld”

De Belgische Linda Taelemans droomde al van kinds af aan van China, dankzij de boeken die ze las over het mysterieuze keizerlijke hof en de indrukwekkende historie van het land. Dit jaar was het eindelijk zover en reisde ze met haar dochter in drie weken dwars door China. Ze maakte haar China reis helemaal op maat met Leena, de lokale reisspecialist van Better Places. “De reis bestond uit alleen maar hoogtepunten.” Lees hier meer over de China reiservaring van Linda en haar dochter.

China reiservaring LIMITED RIGHTS Linda Taelemans
China reiservaring Linda Taelemans LIMITED RIGHTS

Linda en haar dochter zijn blij met het concept van Better Places. En wij zijn blij met blije reizigers!

 reiservaring China Linda Taelemans LIMITED RIGHTS
China Chinese muur
China Yangshuo drakenboot bergen

Plan jouw reis naar China

Ben je op zoek naar een bijzondere China rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Leena, de reisexpert in China. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Leena.

Meer inspiratie voor je reis naar China 

Wil je meer lezen over China en waarom dit geweldige land een goede keuze is voor een speciale rondreis? Lees meer over de leukste excursies in China. Reisblogger Yvon woont in China en deelt haar reizen en avonturen op haar blog.