Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award.

"Het was mijn eerste keer dat ik bij Better Places heb geboekt en de volgende reis zal zeker ook weer bij Better places zijn, omdat je dan de vrijheid hebt om zelf je keuzes te maken, alles perfect geregeld is en je steeds bij iemand terecht kan wanneer er problemen zijn."

Lees hieronder meer China reiservaringen.

"Samen met Leena in China een 30 dagen durende reis samengesteld. Alles is perfect geregeld. Toen we in China waren kregen we regelmatig een Whatsup van Leena of we nog vragen hadden. Hadden we niet. Alle lokale bureaus die Leena voor ons had uitgezocht waren hartstikke goed. Precies op tijd goeie aardige gidsen. Toen we een reisdeel wilden veranderen in verband met regen dag eerder weg ander reisschema. Binnen 2 uur was het geregeld. In al mijn reizen door Azie nimmer zo’n vertrouwenwekkende organisatie meegemaakt. Altijd een aanrader.
Dank Leena namens ons 6 en."

Meer China reiservaringen?

Benieuwd naar China reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door China.

China reiservaringen

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar China op Reisgraag of Rondreis.

China met kinderen

Wil je graag naar China reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis China met kinderen.

Beste reistijd China

Hou voor de mooiste China ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor China is in de periode april - mei en september - oktober. In april en mei is het bovendien relatief rustig. Lees meer over de beste reistijd China.