Leena in Shangrila

Leena - Reisexpert China

Hi, mijn naam is Leena en ik ben je China specialist. Voor elke reiziger heeft China iets te bieden: bergen, rivieren, woestijnen, zelfs stranden. Graag stel ik samen met jou een reis samen om zo het mooiste van China te ontdekken.

China reisspecialist Leena

Leena heeft voor ons een fantastisch programma gemaakt en alle hoogtepunten van China verwerkt en voldoende ruimte om onderdelen zelf in te vullen. Alle tickets, hotels en transfers waren perfect geregeld. Tijdens de reis is contact met de lokale reisagent altijd mogelijk. De flexibiliteit van lokale gidsen is groot. Wij vinden het bovendien prettig dat Better Places uitsluitend met lokale mensen werkt, waardoor je ook meer mee krijgt van de lokale hoogtepunten en cultuur.

 

Lees meer reviews van onze klanten!

China Lijiang Black dragon Pool Park

Prachtige natuur

Naast indrukwekkende cultuur heeft China ook prachtige natuur. “Het is lastig om te kiezen, maar mijn eigen favoriete plekken zijn Beijing, Lijiang en Yangshuo. Beijing barst van de culturele hoogtepunten, Lijiang is een prachtig stadje in het afgelegen Yunnan en Yangshuo ligt schitterend in het karstgebergte. Totaal verschillend, maar allemaal even mooi. Daarnaast raad ik reizigers altijd aan om kennis te maken met het lokale leven in China. Bezoek ’s ochtends vroeg een park, doe mee aan de tai chi-lessen daar, volg een kookworkshop en proef lokale gerechten.” Leena heeft daarnaast nog een gouden tip voor China: “Neem zoveel tijd als je kunt voor China. Twee weken heb je echt nodig om de bekendste hoogtepunten te kunnen zien, want de afstanden zijn enorm. Hoe meer tijd je hebt, hoe beter je elke plek op je in kunt laten werken.”

Ontwerp je China vakantie op maat

Zowel de natuur als de cultuur in China is overweldigend en de diversiteit van dit land is prachtigs; zo veel te zien, te doen en te ontdekken in dit grote land! Neem de tijd om alle plekken te bezoeken en laat je versteld staan door diverse gebieden.

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis na het zien van het beste reisadvies voor China van onze lokale specialist? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Leena, de reisexpert die uit China komt en veel reistips kan geven. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Leena.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Leena je wensen door en zij stuurt je een voorstel. 

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Ondersteuning voor én tijdens je China rondreis

Reisexpert Leena helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale China rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Leena altijd bereiken. Daarnaast geeft Leena je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

China reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar China op Reisgraag of Rondreis.