Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award.

”Reisspecialist Daniël beschikt allereerst over onwaarschijnlijk veel kennis van Ethiopië en levert 100% maatwerk. Bovendien heeft hij er een enorm netwerk opgebouwd en wordt omringd door een team van geweldige medewerkers. Dit alles heeft gezorgd voor een onvergetelijke rondreis vol (culturele) hoogtepunten. Het is dat ik geen 11 kan geven……”

Lees hieronder meer Ethiopië reiservaringen.

Reviews ontbreken vanwege de cookie instellingen van je browser, klik hier om ze te bekijken

”Samen met de local-expert Daniel hebben we onze reis samengesteld. En het is een fantastische reis geworden. Het was een combinatie van familiebezoek van onze 2 adoptiekinderen en een kennismaking met het land. Onze chauffeur Tesfaye was een gweldige man die een grote steun is geweest bij het familiebezoek waar hij optrad als tolk. Ook tijdens de rondreis was hij een grote steun voor ons. Ethiopie is een zeer mooi en gevarieerd land. Veel cultuur en historie en een prachtige natuur.”

”Wij geven een dikke tien voor onze zwaar indrukwekkende trip naar een aantal tribes in de Ethiopische Omo vallei. Samen met de plaatselijke Better Places reis-expert hebben we op een even snelle als prettige manier een gevarieerde reis in elkaar gesleuteld. De gehele trip verliep ondanks het weinig jaloersmakende (doch daarentegen avontuurlijke) wegennet vlekkeloos. Dit was grotendeels (mede) te danken aan de vakkundige rijkunsten van onze 4-wheel driver Mamush. ”

Plan jouw reis naar Ethiopië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Ethiopië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Daniel, de reisexpert in Ethiopië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Daniel.

Reiservaringen Ethiopië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Ethiopië op Trustpilot of Rondreis.

Meer inspiratie voor je Ethiopië rondreis

Wil je meer lezen over Ethiopië en waarom dit geweldige land een goede keuze is voor een speciale rondreis? Lees meer over de beste lokale ervaringen van onze lokale reisexpert of de vele reistips in dit land.