Ethiopië reisspecialist

Plan jouw reis naar Ethiopië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Ethiopië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Daniel, de reisexpert in Ethiopië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Daniel.

Daniel- Reisexpert Ethiopië

Hoi, mijn naam is Daniel en ik ben je Ethiopië specialist. Graag stel ik een reis voor je samen door het bijzondere Ethiopië; het land van ruige bergen, eeuwenoude ondergrondse kerken, natuurschoon en traditionele stammen.

Ethiopië reisspecialist

Ontwerp je Ethiopië vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen van onze Ethiopië specialist. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Daniel doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen. Daniel spreekt Nederlands, maar omdat hij eigenlijk Fransman is, is zijn Nederlands misschien niet 100% grammaticaal correct.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Daniel je wensen door en hij stuurt je een voorstel. 

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Ondersteuning voor én tijdens je Ethiopië rondreis

Reisexpert Daniel helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Ethiopië rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Daniel te allen tijde bereiken per Whatsapp. Daarnaast geeft Daniel je zijn eigen tips voor leuke restaurantjes en café’s tijdens je rondreis.

Ethiopië reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar Ethiopië op Reisgraag of Rondreis.