De mooiste fiets- en wandelreizen in Europa

Voor unieke trektochten en adembenemende fietsroutes hoef je niet naar de andere kant van de wereld te vliegen. Met onze fiets- en wandelreizen in Europa laten we zien dat zelfs de doorgewinterde reiziger nog verrast kan worden. En zeker niet onbelangrijk; het merendeel van deze landen kun je ook met de trein of auto bereiken!

Fiets- en wandelreizen met een vast programma

Vertrouw je op de expertise van onze bestemmingsspecialist en zoek je een 'kant en klare' fiets- of wandelreis in Europa? Dan zijn onze fiets- en wandelreizen met vast programma een perfecte match!

Reis met de trein naar je bestemming en hou de CO2-uitstoot van je reis lekker laag. Om het boeken van een treinticket zo makkelijk mogelijk te maken, werken we samen met The Train TravellerDeze treinexpert helpt je bij het vinden van de beste route en het regelen van de reis.

Wandelreizen in Europa

Heb je geen tijd of zin om een wandelreis op maat samen te stellen? Bekijk onze wandelreizen in Europa met een vast programma. Deze zijn zorgvuldig samengesteld door onze reisexperts op bestemming tot een ideale rondreis vol prachtige wandelroutes, avontuur en authentieke lokale ervaringen. Een dagje meer of minder kan altijd, maar maatwerk is niet mogelijk bij deze reizen. 

 

Fietsreizen in Europa

Heb je geen tijd of zin om een fietsreis op maat samen te stellen? Bekijk onze fietsreizen in Europa met een vast programma. Deze zijn zorgvuldig samengesteld door onze reisexperts op bestemming tot een ideale fietsreis met de mooiste routes en authentieke lokale ervaringen. Een dagje meer of minder kan altijd, maar maatwerk is niet mogelijk bij deze reizen. 

 

 

Liever een fiets- of wandelreis op maat?

Stel je toch liever je eigen fiets- of wandelreis samen in overleg met een lokale reisspecialist? Vraag dan jouw unieke voorstel op maat aan via onderstaande button, of bekijk de voorbeeldreizen van onze Europese bestemmingen

Ontvang een voorstel op maat