Kimmo - Reisexpert Fins Lapland

Hei, mijn naam is Kimmo en ik ben je Fins Lapland expert. Al meer dan 15 jaar woon ik in het noorden van Finland. Ik laat je graag kennismaken met de pure wildernis van Fins Lapland. Geniet van het ruige noorden en laat Finland je hart stelen!

Reisexpert Kimmo Finland

Arctische wildernis

Men zegt hier in Finland dat je “soms ver moet gaan om dichtbij te kunnen zien” en dat kan ik alleen maar bevestigen. Na enkele jaren in het buitenland is mij duidelijk geworden dat de Finse natuur altijd belangrijk voor mij is geweest. De jaren in het buitenland hebben deze band heel erg versterkt. De arctische natuur is voor mij een onuitputtelijke bron voor het opdoen van nieuwe ervaringen en het leren van nieuwe dingen.

Een met de natuur in Fins Lapland

Tijdens mijn vorige baan als pedagoog was ik al een voorstander van het verplaatsen van het klaslokaal naar een meer natuurlijke omgeving. De natuur als leeromgeving en bron van welzijn maakte toen al een enorme indruk op mij. Deze ervaring wil ik niet alleen aan mijn leerlingen, maar ook aan andere mensen aanbieden. Ik zie hoe mensen om mij heen zich steeds meer vervreemden van de natuur. Graag wil ik hen ook de mogelijkheid bieden om het contact met de natuur te (her)ontdekken. Vanuit deze gedachte ben ik op maat gemaakte reizen naar Fins Lapland gaan aanbieden. 

Het gelukkigste volk ter wereld

Finland staat erom bekend ‘s werelds meest gelukkige volk te huisvesten. Voor mij als gezinsvader ontstaat geluk tijdens momenten samen met mijn gezin, waarin wij in de natuur iets actiefs ondernemen, nieuwe ervaringen opdoen en gevoelens van succes ervaren. Dit is wat ik ook anderen wil laten ervaren. Als geen ander weet ik dat ieder mens uniek is. Daarom kiezen wij ervoor reizen op maat te maken. Door te luisteren naar de individuele behoeftes van iedere klant wordt het een onvergetelijke ervaring in de arctische natuur!

Plan jouw reis naar Finland

Ben je op zoek naar een bijzondere Finland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Kimmo, de reisexpert in Finland. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Kimmo.

Ontwerp je Finland vakantie op maat

De natuur in Finland is ongerept en puur. Hier kun je nog uren dwalen rond meren en in bossen zonder iemand tegen te komen. Misschien spot je wel een bruine beer, een lynx of een eland.  

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Kimmo doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Kimmo je wensen door en hij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het tot en met eind oktober niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Panama. 

Ondersteuning voor én tijdens je Finland rondreis

Fins Lapland specialist Kimmo en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Finland rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Kimmo en zijn team altijd bereiken. Daarnaast geeft Kimmo je tijdens de reis graag tips over de mooiste plekken en de leukste excursies.