Duurzame en kleinschalige accommodaties in Kosovo

Verblijf een nacht in een hotel met zwembad voor een dagje rust
Slaap in een guesthouse en ervaar het land op de lokale manier
Ga een nachtje de grens over bij Montenegro

Hotel Kosovo, Pristina: Hotel Gracanica

Op 5 kilometer van de hoofdstad, in een rustige, groene omgeving, ligt dit fijne hotel. Het is gebouwd in een moderne lichte stijl, met veel hout. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een tuin met stoelen. De omgeving is heel groen.

Gjakova: Hotel Quarshia e Jupave

Midden in het oude centrum van de stad ligt dit mooi gerenoveerde, stijlvolle hotel. De kamers zijn in klassieke stijl ingericht en het hotel heeft een kleine binnenplaats met terras. Een erg schattig hotel in Kosovo.

Hotel Kosovo in Drelaj: Guesthouse Shqiponha

Dit guesthouse ligt prachtig midden in de groene bergen met uitzicht op hoge bergtoppen. Je verblijft bij een familie die heerlijk voor je kookt. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon.

Het is lastig kiezen tussen alle leuke plaatsen die Georgië te bieden heeft. Onze reisexpert in Georgië heeft daarom de ideale vakantie voor je uitgestippeld.

Prizren: Hotel Kacinari

Op loopafstand van het centrum van Prizren ligt dit gemoedelijke stadshotel. De kamers zijn zeer comfortabel en stijlvol ingericht.

Babino Polje - Triangle Woodhouse

Net over de grens, op 1500 meter hoogte in de Prokletije bergen van Montenegro, ligt deze blokhut. De hut is uiterst gezellig en warm ingericht en je bent te gast bij een familie die je zal verwennen met heerlijke lokale specialiteiten.

Plan jouw reis naar Kosovo

Ben je op zoek naar een bijzondere Kosovo rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Uta, de reisexpert in Kosovo. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Uta.

Voorbeelden van hotels in Kosovo

Deze hotels zijn een voorbeeld van de hotels Kosovo die gebruikt zouden kunnen worden tijdens een reis. Alle hotels worden geboekt op basis van beschikbaarheid van de accommodatie ten tijde van de boeking.

Duurzaam reizen Kosovo

Reis je met Better Places naar Kosovo, dan kun je erop rekenen dat je het land goed leert kennen. Contact met de locals staat de hele reis voorop. Je slaapt regelmatig in kleinschalige hotels of sfeervolle homestays, gerund door lokale gezinnen die je met open armen ontvangen. Je leert alles over de lokale keuken en kunt zelfs meedoen aan kookworkshops. Zo geniet jij tijdens je Kosovo-reis van unieke ervaringen en dankzij jouw bezoek hebben de Kosovanen een goede extra inkomstenbron. Een mooie manier van duurzaam reizen! Lees hier meer over duurzaam reizen in Kosovo.