India specialist Shalome

Plan jouw reis naar India

Ben je op zoek naar een bijzondere India rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Shalome, de reisexpert in India. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Shalome.

Shalome - Reisexpert India

Namaste! Mijn naam is Shalome en ik ben jouw India specialist. India blijft ook mij nog steeds fascineren met zijn kleuren, mensen en contradicties. Ik leerde dat, ondanks dat ik al zoveel gezien had, er altijd meer te ontdekken is. Ik ga graag puzzelen om precies de reis samen te stellen die jij willt hebben.

India specialist Shalome

Ontwerp je India vakantie op maat

India is druk, chaotisch, indrukwekkend en overweldigend. Het is een wereld op zich. Het land heeft zoveel te bieden dat je er maanden kunt rondreizen, zonder dat je er ooit uitgekeken raakt.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Shalome doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Shalome je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Ondersteuning voor én tijdens je India rondreis

Reisexpert Shalome en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale India rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Shalome en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Shalome je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen India

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar India op Trustpilot of Rondreis.