individuele verre reizen op maat

Individuele verre reizen

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Wij selecteren onze partners op kwaliteit en respect voor de natuur en de bevolking. Ook ter plaatse staat persoonlijk contact voorop. Ze vertellen je waar ze warm voor lopen, wat ze drijft. Soms ontmoet je zelfs hun familie. Kortom, je bent geen nummer, je reist persoonlijk en duurzaam en hebt een authentieke reiservaring die je nog lang bijblijft.

“The traveler sees what he sees, the tourist sees what he has come to see” G. K. Chesterton.

individuele verre reizen

Ontwerp je individuele verre reizen samen met een reisexpert die er woont

Samen met de reisexpert die in het land woont, ontwerp je je droomreis, helemaal zoals je zelf wilt. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale expert je wensen en budget door en hij of zij komt met een volledig uitgewerkt reisvoorstel dat precies bij je past. Onze lokale experts hebben speciale ervaring in het samenstellen van verre reizen voor gezinnen met kinderen.

Unieke reiservaringen door écht contact met de lokale bevolking

Bij reizen gaat het om meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Juist ervaringen en ontmoetingen zullen je bijblijven en je reis bijzonder maken. Door onze uitgebreide reiservaring brengen wij je naar bijzondere plaatsen waar je weinig andere toeristen tegen zult komen. Natuurlijk slaan wij ook de bekende hoogtepunten van een land niet over.

Ervaringen van reizigers

Wie kan ons concept beter uitleggen dan onze reizigers zelf? Mariska en Martijn reisden door Costa Rica
“Wat hebben we genoten van onze privé rondreis door de regenwouden en langs de stranden van Costa Rica!! Samen met Liesbet (en Antoinette), de lokale reisexpert van Better Places hebben we deze reis samengesteld. De expert komt met een reisvoorstel op basis van je opgegeven voorkeuren. Vervolgens geef je zelf aan of je akkoord bent of dat je het reisvoorstel wilt aanpassen/verfijnen. Wil je meer strand of juist meer stad of meer regenwoud? Wil je extra activiteiten inplannen zoals natuurtochten, paardrijden, duiken of als Superman boven het woud zweven aan een kabel? Alles is mogelijk en de reisexpert zal je zeker fantastische tips geven over plaatsen, activiteiten, restaurants etc..etc..
Wij hebben diverse malen tijdens onze reis gegeten in restaurantjes van de tips en die waren ronduit top! En Better Places maakt gebruik van een reisapp en dat werkt geweldig!! Al je gegevens van je reis en de routes staan erin (ook offline). Overal in Costa Rica is makkelijk Wifi te krijgen en als je dan je route download en opslaat, kan je gewoon offline navigeren. Vergeet niet alsnog een landkaart ergens te scoren, want dat blijft toch gewoon leuk om te zien waar je je bevindt!”

individuele verre reizen

Een betere ervaring voor jou én voor de mensen op de bestemming

Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier kan maken mits het op een verantwoorde manier gebeurt. Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld en reizen is de perfecte manier om mensen te ontmoeten en je blik op de wereld te verruimen. Wij werken met lokale reisexperts en betrekken waar mogelijk de lokale bevolking bij je reis.  Zo heb jij een authentieke ervaring en de mensen daar inkomsten vanwege je bezoek.

CO2 neutraal reizen

Wij compenseren de CO2 -uitstoot van al onze reizen . Better Places compenseert niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Zo kun je met een gerust gevoel op reis. Lees meer

Social Enterprise

Better Places is een Social Enterprise.  De maatschappelijke missie van ons bedrijf staat voorop, geld verdienen is van secundair belang. Lees meer

MVO Nederland

Better Places is partner van MVO Nederland, een kennis- en netwerkorganisatie die het bedrijfsleven stimuleert om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 voor de derde keer verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award

Reviews

Bekijk de ervaringen van reizigers die in de afgelopen periode met ons op reis gingen.

individuele verre reizen

Better Places

De naam Better Places is ontstaan vanuit de doelstelling die in 2002 tijdens een conferentie in Kaapstad werd geformuleerd. Het gaat bij duurzaam toerisme om:

Better Places for people to live in, and Better Places to visit

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* indicates required

Je bent succesvol ingeschreven!