Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Onze vakantie naar Kaapverdië was erg goed geregeld. Het eiland Santo Antao en de prachtige wandelingen in de natuur waren echt een hoogtepunt. Nog niet ingenomen door de toeristen. De activiteiten waren ook erg leuk. Vervoer was goed. Gidsen waren professioneel en spraken goed Engels.

Lees hieronder meer Kaapverdië reiservaringen.

De activiteiten tijdens de rondreis Kaapverdië waren goed georganiseerd, zowel transfers, gidsen en activiteiten. Grote variatie van de activiteiten.

We waren zeer onder de indruk van hoe goed alles geregeld was tijdens onze rondreis. Transport altijd op tijd en goed, en aardige gidsen, die veel konden vertellen. We bezochten ook Santiago en Fogo. Fogo was het meest interessant. Veel aardige mensen overal, heel relaxt allemaal. Onze Kaapverdië reiservaring was zeer positief.

Plan jouw reis naar Kaapverdië

Ben je op zoek naar een bijzondere Kaapverdië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Janine, de reisexpert in Kaapverdië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Janine.

Reiservaringen Kaapverdië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Kaapverdië op Trustpilot of Rondreis.

Kaapverdië met kinderen

Ontdek samen met je gezin de mooie eilanden van Kaapverdië, maak de mooiste wandelingen en verblijf aan de mooie stranden. Kaapverdië is een perfecte bestemming voor je reis met de familie. Laat je inspireren door deze Kaapverdië met kinderen voorbeeld rondreis.

Beste reistijd Kaapverdië

Hou voor de mooiste Kaapverdië ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd Kaapverdië is van december tot en met februari, of van juli tot en met september. Lees meer over de beste reistijd Kaapverdië.