Reisspecialist Kenia

Plan je reis naar Kenia

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jolanda, de reisexpert voor Kenia. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Kenia reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Kenia of de beste reistijd Kenia.

Jolanda - Kenia specialist

Hoi, mijn naam is Jolanda en ik ben je Kenia specialist. Graag stel ik een reis voor je samen door het prachtige Kenia; het land van de beroemde wildparken, uitgestrekte savannes en enorme kuddes dieren.

Reisspecialist Kenia

Ontwerp je Kenia vakantie op maat

Kenia is beroemd om haar wildparken, uitgestrekte savannes en enorme kuddes dieren. Maar er is nog veel meer te doen en te ontdekken. Samen met de Kenia specialist Jolanda kom je tot een fantastische rondreis op maat.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Jolanda doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Jolanda je wensen door en zij stuurt je een voorstel. 

Ondersteuning voor én tijdens je Kenia rondreis

Reisexpert Jolanda helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Kenia rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Jolanda altijd bereiken. Daarnaast geeft Jolanda je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Kenia reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar Kenia op Reisgraag of Rondreis.