Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Wij hebben Better Places als een zeer prettige, betrouwbare en persoonlijke reisorganisatie ervaren. Vorig jaar heeft Anne van Kirgizë geheel volgens onze wensen, een afwisselende reis geregeld met zowel wandel, paardendagen als culturele ervaringen in steden en op t platteland. En voor ons belangrijk met voldoende rustmomenten. Diverse overnachtingen bij de mensen thuis ervaarden we als bijzondere hoogtepunten: met hulp van onze prettige en onmisbare tolk, hadden we vele persoonlijke gesprekken. Hierdoor hebben we Kirgizië vanuit de mensen zelf leren kennen. We voelden ons echt gast, in plaats van toerist.”

Lees hieronder meer reiservaringen.

”Anne is een topper!! Qua voorbereidingen heel zorgvuldig, heeft ons goed meegenomen in het samenstellen van het programma en met alle geduld veel informatie daartoe verstrekt. Ontvangst in Kyrgystan was uitstekend!! Al met al hebben wij heerlijke weken in Kirgizië gehad en naast de prachtige natuur vooral genoten van de warmhartigheid van de mensen die wij mochten ontmoeten! Dát zal ons het meeste bijblijven!

Plan jouw reis naar Kirgizië

Ben je op zoek naar een bijzondere Kirgizië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Anne, de reisexpert in Kirgizië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsstreek bij Anne.

Reiservaringen Kirgizië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Kirgizië op Trustpilot of Rondreis.

Kirgizië met kinderen

Wil je graag naar Kirgizië reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Kirgizië met kinderen.

Beste reistijd Kirgizië

Hou voor de mooiste Kirgizië ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd Kirgizië is van mei t/m oktober, dan is het weer het meest aangenaam. In het voor- en najaar is het daarnaast lekker rustig in Kirgizië. Lees meer over de beste reistijd Kirgizië.