Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Wij hebben een 7-daagse wandelreis gemaakt door Kosovo. Alles was perfect geregeld door Uta. Vooraf kregen we snel antwoord op onze vragen en ook tijdens de reis was ze goed bereikbaar als we vragen hadden.”

Lees hieronder meer Kosovo reiservaringen.

Reviews ontbreken vanwege de cookie instellingen van je browser, klik hier om ze te bekijken

”Uta heeft alles geweldig georganiseerd. Het land heeft een goede mix tussen cultuur en natuur te bieden. Als je hier interesse in hebt, dan is Kosovo zeker een aanrader!”

Meer Kosovo reiservaringen lezen?

Benieuwd naar Kosovo reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van anderen die een rondreis gemaakt hebben door Kosovo.

Plan jouw reis naar Kosovo

Ben je op zoek naar een bijzondere Kosovo rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Uta, de reisexpert in Kosovo. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Uta.

Kosovo ervaringen

Bekijk meer Kosovo reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Kosovo op Reisgraag of Rondreis.

Kosovo met kinderen

Wil je graag naar Kosovo reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door Kosovo? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Uta adviseert je graag over je reis naar Kosovo op basis van jouw wensen en die van je kinderen. 

Beste reistijd Kosovo

De beste reistijd voor Kosovo is in april t/m september. Lees meer over de beste reistijd en wanneer jij de beste reiservaringen in Kosovo kan opdoen.