Kosovo reizen op maat

Het vredige en rustige Kosovo verwelkomt bezoekers met open armen. De ster van Kosovo is de natuur! De Dinarische Alpen reiken tot in het noordwesten van Kosovo en hier kun je je wandelhart ruim ophalen. Bekijk onze Kosovo reizen en doe inspiratie op voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Uta kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Uta woont haar hele leven al in Kosovo en kent de bestemming als de beste. Uta geeft jou daarom de beste tips voor je reis naar Kosovo. 

Waarom Kosovo?

Kosovo, ook wel het jongste land in Europa, scheidde in 2008 pas af van Servië. De Balkanoorlog van de jaren 90 heeft ook in Kosovo diepe sporen achtergelaten, maar het nu vredige en rustige kleine Kosovo kijkt juist ook naar de toekomst en kijkt er naar uit nog meer bezoekers te verwelkomen. Van massatoerisme is hier zeker geen sprake, waardoor je mooie oude steden als Peja en Prizren ziet zoals ze al decennia zijn, zonder opsmuk, maar met een zeer gastvrije bevolking. Tot slot is een echte uitdaging tijdens je vakantie naar Kosovo De “Peaks of the Balkan” route. Dit is een bijna 200 km lange wandelroute door Albanië, Montenegro en Kosovo door een gebied dat tot voor kort voor buitenlanders niet toegankelijk was.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Kosovo reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Kosovo reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!