Uta - Reisexpert Kosovo

Ik ben geboren in Kosovo. Na een carrière in marketing besefte ik dat het tijd was voor iets anders. Mijn hart ligt buiten, in de natuur en bij actief bezig zijn. Ik heb als eerste persoon uit Kosovo op de top van de Everest gestaan! Iedereen die op zoek is naar deze combinatie zal in Kosovo een geweldige reis maken.

Kosovo specialist

Persoonlijk advies van je Kosovo specialist

"Na 12 jaar succesvol carrière te hebben gemaakt in marketing, was het tijd om het roer flink om te gooien en te doen waar m’n hart ligt, en dat lag niet binnen maar buiten. Ik ben gek op wandelen, klimmen, hardlopen en fietsen. Ik ben inmiddels de eerste persoon uit Kosovo die op de top van de Everest heeft gestaan. Nadat ik ook alle bergtoppen van Kosovo en omstreken had beklommen, besloot ik mijn liefde voor de grote outdoors te combineren met ervaring als marketing specialist. Zo werd mijn eigen bedrijf geboren, waardoor ik mijn liefde voor de natuur en Kosovo op een verantwoorde manier kan delen met mijn reizigers en als specialist mijn advies kon geven."

Plan jouw reis naar Kosovo

Ben je op zoek naar een bijzondere Kosovo rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Uta, de reisexpert in Kosovo. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Uta.

Ontwerp je Kosovo vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. De Kosovo specialist Uta helpt je graag verder om jouw ideale rondreis samen te stellen. Zodra je het reisvoorstel hebt aangevraagd, ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Uta doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Uta je wensen door en zij stuurt je een voorstel. 

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: Het is op dit moment wegens drukte niet mogelijk om een rondreis naar Noord-Portugal aan te vragen voor de maanden juli en augustus. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Dan is Italië een goed alternatief.

Momenteel bieden wij alleen rondreizen op maat naar Noord-Portugal aan. Bekijk hier onze voorbeeldreizen door het noorden van Portugal.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Costa Rica met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Zuid-Afrika .

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Colombia met vertrek in juli of augustus. De beste hotels zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Noordwest-Spanje met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Noordoost- en Midden-Spanje is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Voor juni en vanaf september is er nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Sardinië is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Jamaica met vertrek in juli en augustus. Vanaf half augustus nemen we weer nieuwe aanvragen aan voor de periode vanaf september. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Ondersteuning voor én tijdens je Kosovo rondreis

Reisexpert Uta, je Kosovo specialist helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Kosovo rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Uta altijd bereiken. Daarnaast geeft zij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies. Meer Kosovo tips? Lees de blogs over Kosovo op de website van Columbus magazine. 

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Kosovo zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale specialist in Kosovo die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Kosovo

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Kosovo op Trustpilot of Rondreis.