Reisspecialist Laos Eric

Plan jouw reis naar Laos

Ben je op zoek naar een bijzondere Laos rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Eric, de reisexpert in Laos. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Eric.

Eric - Reisexpert Laos

Sabaidee, mijn naam is Eric en ik ben je Laos specialist. Graag stel ik een reis voor je samen door het groene Laos; het land van prachtige watervallen, bijzondere rijstvelden, oude culturen en vriendelijke inwoners. 

Reisspecialist Laos - Eric

Ontwerp je Laos vakantie op maat

Voor natuurliefhebbers is Laos een waar paradijs. Laos wordt ook wel het groenste land van Zuidoost-Azië genoemd. Wil je de Laotianen en hun manier van leven beter leren kennen, dan is een verblijf in een homestay een aanrader. Op verschillende plekken in het land kun je bij mensen thuis slapen, samen eten en leren over hun dagelijkse leven. Een ding is zeker, Laos zal je verrassen!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Eric doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Eric je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Ondersteuning voor én tijdens je Laos rondreis

Reisexpert Eric en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Laos rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Eric en zijn team altijd bereiken. Daarnaast geeft Eric je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Laos

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Laos op Trustpilot of Rondreis.