Wie zoeken wij?

Better Places zoekt een enthousiaste medewerker Administratie & Klantencontact. Je beheert het gehele klantcontactproces en neemt hiervoor graag de verantwoordelijkheid. Je verstuurt mailings, beantwoord alle vragen van klanten die binnenkomen in de inbox en maakt facturen op. Je bent daarnaast sparringspartner voor reisexperts die vragen hebben over het klantproces. Is je collega op vakantie? Dan vind je het geen probleem om beslissingen te nemen. Een afwisselende functie waarbij een flexibele houding erg belangrijk is!

Je bent iemand die zorgvuldig en klantgericht te werk gaat en staat stevig in je schoenen. Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een must. Je voelt je thuis binnen een kleine organisatie en werkt graag met veel energie aan een goede relatie met onze klanten en lokale reisexperts.

Operations vacature

Wat bieden wij?

Als medewerker Administratie & Klantencontact kom je te werken in een klein team van intrinsiek gedreven mensen die eenzelfde passie delen. Samen met het netwerk van lokale reisexperts focussen we op het creëren van positieve impact tijdens onze reizen. Gelijkwaardigheid en gelijke kansen zijn belangrijke aspecten binnen het team. 

  • Een interessante functie met veel verantwoordelijkheid voor 28-40 uur per week  
  • Een diverse, inclusieve en innovatieve werkomgeving met een informele werksfeer 
  • Mogelijkheid tot thuiswerken, in overleg en na de inwerkperiode
  • Je kunt je uren flexibel inrichten
  • Salaris conform reiswerk cao 
  • Volledige reiskostenvergoeding voor treinreis woon- werkverkeer 
  • Standplaats: Leiden, eventueel incidenteel vanuit Amsterdam
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder bijdrage aan een reisverzekering en sportactiviteiten, extra vakantiedagen indien je met de trein op vakantie gaat)

Ik wil solliciteren

Lijkt het je leuk om als medewerker Administratie & Klantencontact onderdeel te worden van ons team? Upload dan nu je motivatiebrief en CV hieronder voor 21 augustus 2022.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nynke Hoogma, 071-5162025.