Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”We hebben een schitterende reis gemaakt naar Mongolie, ingericht rondom het Golden Eagle Festival. Uitstekend georganiseerd met een prima lokale gids. Het programma voldeed helemaal aan onze wensen om vooral veel van het dagelijks leven van de nomaden en Eagle hunters mee te krijgen. We kijken terug op een prachtige ervaring!”

Lees hieronder meer Mongolië reiservaringen.

”In één woord: geweldig! Samen met mijn 2 volwassen kinderen heb ik een rondreis gemaakt onder leiding van een enthousiaste, zorgzame gids en een goedlachse chauffeur. Alles was tot in de puntjes geregeld. Tot onze grote verrassing hebben wij vrijwel overal vegetarisch kunnen eten. Van little Gobi tot het vulkanische Orkon Valley, tot de mooie natuurparken met onvoorstelbaar veel bloeiende plantjes, enorme kuddes vee en roofvogels, te veel om op te noemen. Een volgende reis boek ik vast weer bij Better Places.”

Plan jouw reis naar Mongolië

Ben je op zoek naar een bijzondere Mongolië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Shinee, de reisexpert in Mongolië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Shinee.

Reiservaringen Mongolië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Mongolië op Trustpilot of Rondreis.

Mongolië met kinderen

Wil je graag naar Mongolië reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Familiereis Mongolië.

Beste reistijd Mongolië

Hou voor de mooiste Mongolië ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd Mongolie is van juni tot en met september. Lees meer over de beste reistijd Mongolië.