Mongolie specialist Shinee

Plan jouw reis naar Mongolië

Ben je op zoek naar een bijzondere Mongolië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Shinee, de reisexpert in Mongolië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Shinee.

Shinee - Reisexpert Mongolië

Mijn naam is Shinee en ik ben jouw lokale Mongolië specialist. Ik woon al mijn hele leven in Mongolië en werk sinds 2008 in het toerisme. Ik ben trots op ons land, onze cultuur, geschiedenis, en met name onze prachtige natuur en nomadische levensstijl. Laten we samen een prachtige reis door Mongolië samenstellen! 

Mongolie specialist Shinee

Ontwerp je Mongolië vakantie op maat

Reizen door het land van nomaden op de eindeloze steppes. Mongolië staat bekend om het prachtige uitgestrekte landschap en de nomaden die er vandaag de dag nog steeds doorheen trekken. De gastvrije nomaden slapen in de traditionele gers, en helemaal in stijl kan jij dat ook doen.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Shinee doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Shinee je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Voorstel op maat

Ondersteuning voor én tijdens je Mongolië rondreis

Reisexpert Shinee helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Mongolië rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Shinee of zijn collega's altijd bereiken. Daarnaast geeft Shinee je tijdens de reis tips voor leuke excursies.

Reiservaringen Mongolië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Mongolië op Trustpilot of Rondreis.