De ultieme Myanmar vakantie

Bekijk de favoriete reisroute door dit Zuid-Oost Aziatische land van onze lokale reisexpert. Deze route van 25 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur en lokale cultuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Myanmar vakantie 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur in Myanmar, op avontuur wilt gaan met je kinderen, het échte lokale leven van Myanmar wilt ervaren of de hoogtepunten van je bucket list wilt afvinken. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw ideale reis naar Myanmar. Onze lokale reisexpert Nwai kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig naar eigen wensen. Nwai is geboeren en getogen in Myanmar en kent het land door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Myanmar naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Myanmar

Myanmar is een echte aanrader als je zowel een cultuur- als natuurliefhebber bent. Het land is prachtig en veelzijdig met haar diverse landschappen, grote meren, mooie witte stranden, duizenden tempels en prachtige bergeketens. Tijdens je individuele rondreis door Myanmar zullen de veranderende landschappen je blijven verbazen. Daarnaast heb je in Myanmar een bijzondere cultuur met enorme gastvrije bewoners die je ietwat verlegen, maar hartelijk zullen verwelkomen. Om de unieke ervaring volledig te maken kun je in Myanmar ook heerlijk eten, variërend van curry's, streetfood en héél veel kip. Om het bijzondere land helemaal af te maken heeft het een rijke en bijzondere historie, waar je veel over kunt leren!