Lokale expert Nwai

Plan jouw reis naar Myanmar

Ben je op zoek naar een bijzondere Myanmar rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nwai, de reisexpert in Myanmar. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nwai.

Plan jouw reis naar Myanmar

Ben je op zoek naar een bijzondere Myanmar rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nwai, de reisexpert in Myanmar. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nwai.

Een persoonlijke aanpak

Voor reizigers van Better Places maakt Specialist Myanmar, Nwai, reizen op maat, helemaal afgestemd op hun wensen. Contact met locals, bestemmingen die buiten de gebaande paden liggen en duurzaam toerisme zijn haar specialiteiten. Haar aanpak is heel persoonlijk. “Ik probeer reizigers altijd even te ontmoeten als ze in Myanmar aankomen en we ontvangen hen heel hartelijk op het vliegveld”, vertelt ze. Nwai werkt nauw samen met een netwerk van lokale gidsen, die hun eigen omgeving door en door kennen. “Zij kunnen reizigers de mooiste plekken laten zien en er alles over vertellen”, zegt Nwai. “Mijn eigen favoriete plek in Myanmar is het gebied rond Bagan. De tempels zijn natuurlijk prachtig, maar de omgeving is ook erg de moeite waard.” 

Ik wil graag dat onze reizigers gelukkig zijn met alles wat ze in Myanmar meemaken. Voor Myanmarezen is geluk het belangrijkste in het leven en we zijn sterk gericht op innerlijke schoonheid. Dat willen we graag overbrengen op de mensen die ons land bezoeken.

Ontwerp je Costa Rica vakantie op maat

Ben je op zoek naar je eigen bijzondere Myanmar reiservaring? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nwai, de reisexpert die uit Myanmar komt en veel tips over haar thuisland kan geven. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze reisideeën of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nwai.

Wil je meer lezen over Myanmar en waarom dit geweldige land een goede keuze is voor een speciale rondreis? Lees meer over de mooiste bezienswaardigheden in Myanmar of over de beste reistijd. Reisblogger Eva reist de hele wereld over en is ook in Myanmar geweest. Lees meer over haar mooie avonturen.

Ontvang een voorstel op maat

Reisexpert Nwai helpt je graag bij het samenstellen van je ideale rondreis Myanmar. Geef Nwai je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Ondersteuning voor én tijdens je Myanmar rondreis

Nwai, onze specialist in Myanmar, helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Myanmar rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Nwai altijd bereiken. Daarnaast geeft Nwai je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Myanmar reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar Myanmar op Reisgraag of Rondreis.