Myanmar vakantie

Toen Marjan Overgaag hoorde dat haar zoon en schoondochter tijdens hun backpackreis Myanmar zouden bezoeken, besloot ze hen op te zoeken. Samen met haar man boekten ze een Myanmar vakantie en met z’n vieren trokken ze een ruime week door het land.

“Myanmar is nog een heel oorspronkelijk en prachtig land.”
Vakantie Myanmar ervaring

Dikke tien voor de Myanmar vakantie

Marjan nam contact op met de lokale reisspecialist van Better Places in Myanmar, Nwai. Dat verliep meteen uitstekend. “Nwai krijgt van ons een dikke tien”, zegt Marjan enthousiast. “Ze was vanaf het eerste moment heel vriendelijk en niets was haar teveel. We konden onze reis helemaal volgens onze eigen wensen samenstellen en het contact was persoonlijk. Toen we ons reisschema moesten wijzigen vanwege onze vluchten was dat geen enkel probleem, alles loste Nwai met liefde op. Toen we aankwamen in Myanmar werden we op het vliegveld onthaald met bloemen, zo hartverwarmend. De hele reis was perfect geregeld.”

Vind jij het ook belangrijk dat je geld zoveel mogelijk bij de locals terechtkomt? Wij maken gebruik van kleinschalige familiehotels en homestay’s.

Houten Brug Myanmar

De tempels van Bagan

De volgende stop waren de tempels van Bagan, een absoluut hoogtepunt. Marjan genoot vooral van de zonsondergang vanaf één van de pagodes en van de dag dat ze met elektrische scootertjes zelf de tempels verkenden. “Bagan is bijzonder”, zegt ze. “Het is onvoorstelbaar dat er tweeduizend tempels op zo’n kleine oppervlakte staan. Om daar zelf rond te toeren met onze scootertjes was geweldig.”

Inspiratie nodig voor je eigen Myanmar vakantie? Wij geven vast een voorzetje met de mooiste voorbeeldreizen door Myanmar.

Myanmar vakantie

Plan jouw reis naar Myanmar

Ben je op zoek naar een bijzondere Myanmar rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nwai, de reisexpert in Myanmar. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nwai.