Reizen op maat - Onze garanties

 

Better Places biedt kwalitatief hoogstaande reizen op maat met aandacht voor de natuur en de lokale bevolking. Wij geloven dat we door het aanbieden van reizen op een verantwoorde manier de wereld een beetje mooier kunnen maken. We brengen je rechtstreeks in contact met een reisexpert ter plaatse. Samen met de reisexpert stel je je perfecte reis samen, mét alle insider tips. Zo wordt je reis echt bijzonder.

reizen op maat

Reizen op maat – 100% maatwerk

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Samen met de reisexpert die in het land woont, ontwerp je je droomreis, helemaal zoals je zelf wilt. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale expert je wensen en budget door en hij of zij komt met een volledig uitgewerkt reisvoorstel dat precies bij je past.

De beste lokale info

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche hebben wij een enorm netwerk opgebouwd van professionele reisexperts met een passie voor reizen. Better Places hanteert strenge eisen in de selectie van onze reisexperts ter plaatse. Naast kwaliteit, kennis en service is een belangrijk criterium dat onze reisexperts op een duurzame manier werken, dit biedt de beste garantie dat jij een onvergetelijke vakantie hebt.

Persoonlijk en authentiek

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, zowel voorafgaand aan de reis als tijdens de reis. Better Places gelooft in een wereld waar er een plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door lokale ondernemers die persoonlijk hebben geïnvesteerd in hun bedrijven. Deze ondernemers hebben een echt verhaal met hoogwaardige producten, die ze met trots met je willen delen.

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je direct contact met je specialist ter plaatse, ook terwijl je reist blijf je in contact. Meer dan de helft van onze agenten heeft ook tijdens je reis contact via Whatsapp.

reizen op maat

Sociaal ondernemen

Better Places is een Social Enterprise. We zijn Better Places niet begonnen om veel geld te verdienen. Maatschappelijke winst voor iedereen, daar gaat het ons om. Doordat we je rechtstreeks in contact brengen met een reisexpert ter plaatse halen we een schakel uit het boekingsproces. Op deze manier komt er meer geld op de bestemming terecht. Lees meer

Met een gerust gevoel op reis

Wij compenseren de CO2 -uitstoot van al onze reizen . Better Places compenseert niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Zo kun je met een gerust gevoel op reis. Lees meer

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 voor de derde keer verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award

Tevreden reizigers – Reizen op maat

Het allerleukste aan het organiseren van reizen zijn de enthousiaste reacties van reizigers bij terugkomst. Daar krijgen wij energie van en daar doen we het voor! Bekijk de ervaringen van reizigers die in de afgelopen periode met ons op reis gingen.

reizen op maat

Financiële garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is kun je het boeken via het boekingsformulier op onze site. De betaling verloopt via een rekening bij de Triodos bank in Nederland. Dit biedt jouw betaalgemak en voorkomt extra kosten.
Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Bescherming van je gegevens

Wij waarborgen en respecteren je privacy, door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt in dat je persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn en dat je persoonsgegevens door ons beschermd worden. Ieder ander gebruik van je persoonlijke gegevens, in het bijzonder de verkoop ervan aan derden, is uitdrukkelijk uitgesloten.

Reizen met Better Places betekent zorgeloos genieten en een onvergetelijke reiservaring!

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* indicates required

Je bent succesvol ingeschreven!