Langzaamaan gaat de wereld weer open. En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! We kunnen het ons voorstellen dat het spannend is om te reizen tijdens corona. Je hebt vast vragen over de situatie ter plaatse en wat eventuele maatregelen betekenen voor je reisplezier. Wij kunnen wel zèggen dat een vakantie in tijden van COVID-19 prima mogelijk is. Maar we laten het liever vertellen door reizigers die net terug zijn van hun droomreis. Hier lees je hun ervaringen met reizen tijdens corona.

Reizen tijdens corona

Steeds meer mensen beginnen weer plannen te maken voor hun volgende rondreis. Maar daadwerkelijk boeken en gaan is soms nog een stapje te ver. Er is online zoveel informatie te vinden over COVID-19, maatregelen, reisverzekeringen, hygiënevoorschriften en gezondheidsverklaringen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien is het niet altijd duidelijk of de gevonden informatie up-to-date is. Daarom is het zo fijn dat je bij Better Places jouw reis in samenwerking met een lokale reisexperts vormgeeft. Deze reisexpert is op de hoogte van de situatie op de bestemming en kan al je vragen over reizen tijdens corona beantwoorden. Moet je extra maatregelen nemen, zoals een gezondheidsverklaring of PCR-test? Dan kan de reisexpert dat voor je regelen of je daarbij helpen. Ook tijdens je reis is de reisexperts vierentwintig uur per dag bereikbaar voor vragen en hulp. Zo kun je onbezorgd op reis, ook tijdens de corona.

Veilig en flexibel op reis

Omdat wij ook wel snappen dat je geen financieel risico wil lopen wanneer je een reis bij ons boekt tijdens corona, hanteren wij tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden. Zo kun je zonder zorgen boeken. Bij Better Places staat de gezondheid van onze reizigers en de lokale ondernemers altijd voorop. Daarom organiseren we alleen reizen naar landen waar wij welkom zijn en waar het aantal coronabesmettingen onder controle is. Ook als dat land een code oranje reisadvies krijgt. Intussen houden we precies bij welke landen weer open zijn en passen we dat aan wanneer de adviezen veranderen. Hier lees je wat je zelf kan doen om veilig te reizen in tijden van corona. Twijfel je of het verstandig is om je volgende rondreis te boeken? Wij vertellen je waarom je juist niet te lang moet wachten met het boeken van je vakantie in 2022