Voorbeelden van reizen door Kosovo

Onderstaande reizen zijn puur ter inspiratie. Bij Better Places kun je elke mogelijke reis laten samenstellen.
Vraag vrijblijvend een voorstel aan voor een rondreis Kosovo bij specialist Uta.

Ook voor de doorgewinterde reiziger valt er in Europa nog veel te ontdekken

Ontvang een voorstel op maat

Geef Uta je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Boeken zonder zorgen

Bij het uitvoeren van je reis staan je gezondheid en veiligheid bij ons op nummer één. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, zodat je veilig op reis kunt gaan. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Kosovo maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Ga eens wat vaker met de trein op vakantie door Europa

Reisadvies Kosovo

Alle praktische informatie voor een rondreis Kosovo. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Kosovo

Beste reistijd Kosovo

Rondreizen in Kosovo

Wandelen in Kosovo: Peaks of the Balkans

De Peaks of the Balkans wandelroute is een circulaire wandelroute door Kosovo, Montenegro en Albanië die je in elk van die drie landen kunt beginnen en eindigen. Deze route maakt deel uit van de Via Dinarica en de 192 km aan wandelpaden gaan door een gebied wat tot voor kort voor buitenlanders niet toegankelijk was en wat op veel kaarten nog een witte vlek is. De natuur is ongerept en wonderschoon en bestaat uit ruige bergen, mooie valleien, gletsjermeren, bossen en weides. Herders komen hier ’s zomers om hun kuddes te laten grazen, maar ’s winters is het gebied onbewoond en onbereikbaar. Je kunt hier dan ook alleen in de zomermaanden heen. Je kunt met Uta bespreken welk deel je van de route wilt doen en hoeveel dagen je wilt wandelen.

Rondreis Kosovo met kinderen?

Ook een rondreis Kosovo met kinderen behoort tot de mogelijkheden. Laat Uta, onze lokale reisspecialist, een mooie familiereis Kosovo op maat samenstellen.

Een rondreis Kosovo zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Kosovo zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Uta, de lokale reisexpert en zij stuurt je een voorstel op maat.