Voorlopig geen reizen naar Mongolië

Het is momenteel niet mogelijk om reisaanvragen voor Mongolië in behandeling te nemen.

 

Een individuele rondreis Mongolië betekent reizen door het land van nomaden op de eindeloze steppes. Mongolië staat bekend om het prachtige uitgestrekte landschap en de nomaden die er vandaag de dag nog steeds doorheen trekken. De gastvrije nomaden slapen in de traditionele gers, waarin jij zeker ook een nacht in kunt doorbrengen. Mongolië bestaat uit hoogvlaktes en toendra’s, maar in het zuiden van Mongolië is een woestijn te vinden, de Gobiwoestijn.

Reviews ontbreken vanwege de cookie instellingen van je browser, klik hier om ze te bekijken

De ultieme Mongolië reis

De ideale vakantie voor een positieve impact.

Bekijk de Mongolië impactreis

Kies voor authentieke ervaringen die goed zijn voor jou en de locals

Ontvang een voorstel op maat

Geef Shinee je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is vanwege drukte niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Kroatië met vertrek vóór 15 augustus. Na 15 augustus is er wel weer beschikbaarheid. Wil je toch in die periode op reis? Slovenië is wel beschikbaar. Een ander goed alternatief is Italië.

Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: Het is op dit moment wegens drukte niet mogelijk om een rondreis naar Noord-Portugal aan te vragen voor de maanden juli en augustus. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Dan is Italië een goed alternatief.

Momenteel bieden wij alleen rondreizen op maat naar Noord-Portugal aan. Bekijk hier onze voorbeeldreizen door het noorden van Portugal.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Costa Rica met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Zuid-Afrika .

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Colombia met vertrek in juli of augustus. De beste hotels zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Noordwest-Spanje met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Noordoost- en Midden-Spanje is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Voor juni en vanaf september is er nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Sardinië is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Jamaica met vertrek in juli en augustus. Vanaf half augustus nemen we weer nieuwe aanvragen aan voor de periode vanaf september. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Canada met vertrek in juli of augustus. Er zijn niet voldoende huurauto's en accommodaties meer beschikbaar. Voor een reis in het najaar of voor 2023 helpen onze reisexperts je graag verder! 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Mexico met vertrek in juli of augustus. Er is niet voldoende beschikbaarheid meer om een mooie rondreis samen te stellen. Voor reizen vanaf september helpt onze reisexpert je graag verder! 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Montenegro met vertrek in juli of augustus. Er zijn niet voldoende huurauto's en accommodaties meer beschikbaar. Voor reizen met vertrek op of na 25 augustus is er nog voldoende beschikbaarheid! 

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Reizen over land is avontuurlijk en beter voor het milieu

Reisadvies Mongolië

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Mongolië. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Mongolië

beste reistijd Mongolië

Beste reistijd Mongolië

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Rondreizen in Mongolië

Duurzaam Reizen Mongolië

Prachtige natuur en een unieke cultuur: dat is Mongolië. Als reiziger kun je helpen zorgen dat beide elementen behouden blijven. Dat doe je door bewuste keuzes te maken. Je kunt bijvoorbeeld overnachten in yurtenkampen van nomaden, paardijtochten maken en lange wandeltochten ondernemen. Onder begeleiding van een lokale gids, die je alles kan vertellen over de natuur én de bijzondere cultuur van Mongolië. Zo leer je Mongolië en haar bewoners echt kennen en zorg je dat de locals direct profiteren van het toerisme in hun land.

Duurzaamheid Mongolië

Duurzaam toerisme betekent dat de bestemming ook profiteert van de reis die je maakt. En dat vinden wij erg belangrijk! Daarom ondersteunen wij het land met bepaalde initiatieven. Zo steunen wij meerdere goede doelen die aan verschillende duurzame projecten werken. We willen er ook voor zorgen dat overnachtingen tijdens de mongolie reizen bijzonder zijn. Zo kun je meerdere nachten verblijven in een Mongoolse tent, een ger. Wat goed is voor het milieu, de lokale omgeving en bijdraagt aan een unieke ervaring voor jou! Wil je meer lezen over duurzaamheid in Mongolië? Kijk dan op onze Duurzame pagina.

Je rondreis Mongolië zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Mongolië zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Shinee, de reisexpert ter plaatse, en hij stuurt je een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen Mongolië

Wat is de beste reistijd voor een rondreis Mongolië?

Waar overnacht je tijdens een rondreis Mongolië?

Wat zijn de hoogtepunten van Mongolië?