Hoe werkt het?

Individuele verre reizen

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Samen stel je je perfecte reis samen. Makkelijk, voordelig én met alle insider tips. Zo wordt je rondreis op maat echt bijzonder.

Hoe werkt het?

  • Kies je bestemming en maak kennis met je lokale reisexpert
  • Als je eerst inspiratie wilt opdoen bekijk dan de voorbeeldreizen
  • Neem vrijblijvend contact op met de reisexpert en geef zo nauwkeurig mogelijk je wensen door
  • De reisexpert stuurt je een eerste voorstel. Dit kunnen jullie samen verder afstemmen zodat je rondreis precies zo wordt als jij wilt.
  • Boek je rondreis op maat met financiële garanties

100% maatwerk

Better Places is gespecialiseerd in individuele verre reizen op maat. Samen met de reisexpert die in het land woont, ontwerp je je droomreis, helemaal zoals je zelf wilt. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale expert je wensen en budget door en je ontvangt een reisvoorstel dat precies bij je past.

De beste lokale info

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche hebben wij een enorm netwerk opgebouwd van professionele reisexperts met een passie voor reizen. Better Places hanteert strenge eisen in de selectie van onze reisexperts ter plaatse. Naast kwaliteit, kennis en service is een belangrijk criterium dat onze reisexperts op een duurzame manier werken, dit biedt de beste garantie dat jij een onvergetelijke vakantie hebt.

Persoonlijk en authentiek

Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, zowel voorafgaand aan de reis als tijdens de reis. Better Places gelooft in een wereld waar er een plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door lokale ondernemers die persoonlijk hebben geïnvesteerd in hun bedrijven. Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je direct contact met je specialist ter plaatse, ook terwijl je reist blijf je in contact.

Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,2 is Better Places begin 2018 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award

Een betere ervaring voor jou én voor de mensen op de bestemming

Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier kan maken mits het op een verantwoorde manier gebeurt. Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld en reizen is de perfecte manier om mensen te ontmoeten en je blik op de wereld te verruimen. Wij werken met lokale reisexperts en betrekken waar mogelijk de lokale bevolking bij je reis.  Zo heb jij een authentieke ervaring en de mensen daar inkomsten vanwege je bezoek.

Lokale Reisexperts

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Onze reisexperts zijn enthousiaste professionals ter plaatse die je helpen je reis in elkaar te zetten.  Het zijn Nederlanders of Belgen die al jaren in een land wonen of echte locals. Zij doen je suggesties over de leuke plekjes, geven tips en nemen je zorgen weg.

“De persoonlijke aandacht die we voor en tijdens de reis kregen maakte onze reis extra bijzonder.”

Verantwoord reizen

Better Places is een sociale enterprise met een maatschappelijke en duurzame missie. Onze reisexperts werken volgens de duurzaamheidseisen van Travelife. Soms zijn ze al gecertificeerd, soms is men hier nog mee bezig. Door direct te boeken bij een lokale organisatie komt er meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een bijzondere reiservaring. Bij Better Places reis je CO2 -neutraal. Wij compenseren niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Zo kun je met een gerust gevoel op reis. Lees meer

ArgentiniëBhutanBoliviaCambodjaChiliChinaColombiaCosta RicaCubaEcuadorEthiopiëGalapagos – Georgië – GuatemalaHimalayaIndiaIndonesië – Iran – JamaicaJordaniëKeniaKirgiziëLadakhLaos – MadagaskarMarokkoMexicoMongoliëMyanmarNamibiëNepalNicaraguaOegandaPanama – PeruSri Lanka – SurinameTanzaniaThailandVietnamZuid Afrika

 

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* verplicht veld

Je bent succesvol ingeschreven!