Ben je gek op wilde dieren, afwisselende natuur en levendige steden? Maak dan een individuele rondreis Zuid-Afrika. Hier kun je op safari in het beroemde Kruger National Park, wandelen in de Drakensbergen, wijn drinken in Stellenbosch, relaxen aan het strand in Kaapstad en kennismaken met een mix van culturen. Ga op pad met je eigen huurauto en leer zo de mooiste plekken van het land kennen.

Hoe is het nu in Zuid-Afrika?

Reviews ontbreken vanwege de cookie instellingen van je browser, klik hier om ze te bekijken

Online reisbeurs

Op 26 oktober en 1 november organiseren we een Online Reisbeurs!

Meer informatie

Ga diervriendelijk op reis en bewonder wilde dieren alleen in het wild

Ontvang een voorstel op maat

Geef Judith je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan onze Zuid-Afrika voorbeeldreizen.

Boeken zonder zorgen

Als je een reis boekt in coronatijd, wil je natuurlijk weten wat de stand van zaken is op je reisbestemming.  Daarom geven je tips veilig naar Zuid-Afrika op reis te gaan. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden

Kleinschalige accommodaties

Bijzondere excursies individuele rondreis Zuid-Afrika

Maak van kinderen geen bedelaars en laat snoep, pennen en cadeaus thuis

Reisadvies Zuid-Afrika

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Zuid-Afrika. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Zuid-Afrika

Beste reistijd Zuid-Afrika

Individuele rondreizen in Zuid-Afrika

Tips voor een bijzondere rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is meer dan alleen natuur. Het land is ook een smeltkroes van culturen en het is interessant om daar kennis mee te maken. Zo kun je op verschillende plekken in homestays slapen en in KawZulu-Natal kun je een Zulu-tour doen, waarbij je de unieke cultuur van de Zulu’s leert kennen. Natuurlijk kun je ook een townshiptour maken en leren hoe het leven in een township er echt aan toe gaat. Judith, de lokale reisspecialist van Better Places in Zuid-Afrika, helpt je graag om een bijzondere individuele rondreis Zuid-Afrika samen te stellen. Ga je op vakantie Zuid-Afrika met kinderen? Dan stemt ze jullie reis daar graag op af.

Duurzame rondreis Zuid-Afrika

Duurzaam reizen in Zuid-Afrika is helemaal niet moeilijk. Het land heeft een groot aantal duurzame accommodaties, die aangesloten zijn bij de Fair Trade Tourism-organisatie. Kleinschalige slaapplekken met een bijzondere sfeer, die de natuur en cultuur in hun omgeving beschermen. Bovendien bieden we in Zuid-Afrika volop excursies waarbij je de locals en hun cultuur leert kennen. Ga fietsen in Soweto, slaap in een homestay in een township in Kaapstad en maak kennis met de Xhosa-cultuur in de Oost-Kaap. Ook als het gaat om safari’s kun je duurzame keuzes maken. Bewonder bijvoorbeeld de wilde stokstaartjes in een beschermd natuurgebied in de West-Kaap.

Rondreis Zuid-Afrika zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je Zuid-Afrika reis zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Judith, de lokale reisexpert, en zij stuurt je een voorstel op maat.