Ellen - Reisexpert Spanje

“Je hoeft niet altijd naar verre landen te reizen voor het ware avontuur midden in de natuur: Catalonië is hiervoor het levende bewijs! Ik wil graag mijn ervaringen met al het moois van Noordoost-Spanje met je delen en je helpen bij het samenstellen van jouw vakantie!”

Rondreis Spanje - specialist Ellen

Reizen op maat samenstellen

Catalonië heeft Ellens hart gestolen! Ze kent het gebied door en door en heeft veel ervaring met het samenstellen van rondreizen op maat. Zelfs nu ze al jarenlang woont in Catalonië met haar gezin, ontdekt ze nog steeds nieuwe delen van het gebied die indruk op haar maken. Juist de prachtige natuur, onbekende plekken, ruige kust en de geweldige gastronomie zullen terugkomen in de voorstellen die de reisexpert van Spanje voor je in elkaar zet. Ellen zegt dan ook niet voor niets: “Je hoeft niet altijd naar verre landen te reizen voor het ware avontuur midden in de natuur: Catalonië is hiervoor het levende bewijs!” Wil je graag weten wat voor soort reizen Ellen voor je in elkaar kan zetten? Neem dan een kijkje bij onze voorbeeldreizen.

Plan jouw reis naar Spanje

Ben je op zoek naar een bijzondere Spanje rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ellen, de reisexpert in het noordoosten van Spanje. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Ellen.

 Ellen's regio

  • Catalonië

Ontwerp je Spanje vakantie op maat

De gastronomie, nationale parken en de indrukwekkende geschiedenis maken dat Spanje je veel meer te bieden heeft dan een relaxte strandvakantie. Trek het vulkaangebied La Garrotxa in voor prachtige uitzichten, stap op de fiets om het landschap te verkennen en wandel over kronkelende kustpaden. Catalonië is een fantastische regio in Spanje voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Ellen doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Ellen je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is vanwege drukte niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Kroatië met vertrek vóór 15 augustus. Na 15 augustus is er wel weer beschikbaarheid. Wil je toch in die periode op reis? Slovenië is wel beschikbaar. Een ander goed alternatief is Italië.

Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: Het is op dit moment wegens drukte niet mogelijk om een rondreis naar Noord-Portugal aan te vragen voor de maanden juli en augustus. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Dan is Italië een goed alternatief.

Momenteel bieden wij alleen rondreizen op maat naar Noord-Portugal aan. Bekijk hier onze voorbeeldreizen door het noorden van Portugal.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Costa Rica met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Zuid-Afrika .

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Colombia met vertrek in juli of augustus. De beste hotels zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Noordwest-Spanje met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Noordoost- en Midden-Spanje is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Voor juni en vanaf september is er nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Sardinië is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Jamaica met vertrek in juli en augustus. Vanaf half augustus nemen we weer nieuwe aanvragen aan voor de periode vanaf september. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Canada met vertrek in juli of augustus. Er zijn niet voldoende huurauto's en accommodaties meer beschikbaar. Voor een reis in het najaar of voor 2023 helpen onze reisexperts je graag verder! 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Mexico met vertrek in juli of augustus. Er is niet voldoende beschikbaarheid meer om een mooie rondreis samen te stellen. Voor reizen vanaf september helpt onze reisexpert je graag verder! 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Montenegro met vertrek in juli of augustus. Er zijn niet voldoende huurauto's en accommodaties meer beschikbaar. Voor reizen met vertrek op of na 25 augustus is er nog voldoende beschikbaarheid! 

Ondersteuning voor én tijdens je Noordoost-Spanje rondreis

Spanje reisexpert Ellen en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Spanje rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Ellen altijd bereiken. Daarnaast geeft de reisexpert je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reizen naar Catalonië met kinderen

Wil je op vakantie naar Spanje met kinderen? Dat kan! Spanje is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Ellen, onze lokale reisexpert, helpt je graag om een mooie familiereis naar Catalonië samen te stellen.

Reiservaringen Spanje

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Spanje op Trustpilot of Rondreis.