Ellen - Reisexpert Spanje

“Je hoeft niet altijd naar verre landen te reizen voor het ware avontuur midden in de natuur: Catalonië is hiervoor het levende bewijs! Ik wil graag mijn ervaringen met al het moois van Noordoost-Spanje met je delen en je helpen bij het samenstellen van jouw vakantie!”

Rondreis Spanje - specialist Ellen

Reizen op maat samenstellen

Catalonië heeft Ellens hart gestolen! Ze kent het gebied door en door en heeft veel ervaring met het samenstellen van rondreizen op maat. Zelfs nu ze al jarenlang woont in Catalonië met haar gezin, ontdekt ze nog steeds nieuwe delen van het gebied die indruk op haar maken. Juist de prachtige natuur, onbekende plekken, ruige kust en de geweldige gastronomie zullen terugkomen in de voorstellen die de reisexpert van Spanje voor je in elkaar zet. Ellen zegt dan ook niet voor niets: “Je hoeft niet altijd naar verre landen te reizen voor het ware avontuur midden in de natuur: Catalonië is hiervoor het levende bewijs!” Wil je graag weten wat voor soort reizen Ellen voor je in elkaar kan zetten? Neem dan een kijkje bij onze voorbeeldreizen.

Plan jouw reis naar Spanje

Ben je op zoek naar een bijzondere Spanje rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ellen, de reisexpert in het noordoosten van Spanje. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Ellen.

 Ellen's regio

  • Catalonië

Ontwerp je Spanje vakantie op maat

De gastronomie, nationale parken en de indrukwekkende geschiedenis maken dat Spanje je veel meer te bieden heeft dan een relaxte strandvakantie. Trek het vulkaangebied La Garrotxa in voor prachtige uitzichten, stap op de fiets om het landschap te verkennen en wandel over kronkelende kustpaden. Catalonië is een fantastische regio in Spanje voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Ellen doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Ellen je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Ondersteuning voor én tijdens je Noordoost-Spanje rondreis

Spanje reisexpert Ellen en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Spanje rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Ellen altijd bereiken. Daarnaast geeft de reisexpert je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reizen naar Catalonië met kinderen

Wil je op vakantie naar Spanje met kinderen? Dat kan! Spanje is uitermate geschikt voor reizen met kinderen. Ellen, onze lokale reisexpert, helpt je graag om een mooie familiereis naar Catalonië samen te stellen.

Reiservaringen Spanje

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Spanje op Trustpilot of Rondreis.