Wie zoeken wij? 

Better Places is een jonge en snelgroeiende organisatie waar ruimte is voor nieuwe ideeën en het ontwikkelen van je talenten. We staan open voor elkaars ideeën en stimuleren het om je eigen verantwoordelijkheden te nemen.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die ondersteuning kan bieden aan twee verschillende afdelingen; de afdeling Operations (50%) en de afdeling Product (50%). We zoeken iemand die sterk in z’n schoenen staat, klantgericht is en proactief aan de slag gaat. Nauwkeurig werken is belangrijk, net als een flexibele houding. Daarnaast is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift een must.

Het is een fulltime stage. Mocht je vanuit de studie een opdracht moeten doen, dan zullen we je hiervoor de ruimte geven. Eigen ideeën zijn in dat geval welkom!

Toerisme stage - Operations

Esther - regio-ontwikkeling

"Niets is leuker dan samenwerken met agenten van over de hele wereld, en samen te praten over duurzaam reizen!"

Esther Altena
esther

Wat bieden wij? 

  • Een interessante stage toerisme van circa vijf maanden met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden (langer is ook mogelijk) 
  • Je kunt veel leren over duurzaam ondernemen en het maken van positieve impact dmv reizen
  • Een professionele, innovatieve en inclusieve werkomgeving met een informele werksfeer
  • Interessante projecten met veel afwisseling en dynamiek 
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Stagevergoeding van 500 euro per maand (bij fulltime meewerken)
  • Standplaats: Leiden (na inwerken mogelijkheid om 1 dag per week vanuit Amsterdam of vanuit huis te werken)

Ik wil solliciteren

Upload je motivatiebrief en CV hieronder. Vergeet ook niet te vermelden om welke stage het gaat. Zodra wij geschikte sollicitaties ontvangen, zullen we beginnen met de sollicitatieprocedure.