Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ondersteuning kan bieden aan twee verschillende afdelingen; de afdeling Operations (65%) en de afdeling Productontwikkeling (35%) (regiocoördinatie). We zijn op zoek naar iemand die sterk in z’n schoenen staat, leergierig en proactief is. We geven je de ruimte om veel te leren binnen een klein team. Creativiteit is belangrijk, net als een flexibele houding. Het is een full-time stage, waarin je een halve (associate degree) tot een hele (bachelor) dag per week kan besteden aan een bedrijfsopdracht. Deze opdracht zal in overleg opgesteld worden. Eigen ideeën zijn welkom! 

Vacatures Better Places kantoor

Esther - regio-ontwikkeling

"Niets is leuker dan samenwerken met agenten van over de hele wereld, en samen te praten over duurzaam reizen!"

Esther Altena
esther

Wat bieden wij? 

  • Een interessante stage toerisme van circa zes maanden met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden (langer is ook mogelijk) 
  • Een professionele, innovatieve en inclusieve werkomgeving met een informele werksfeer. Wij zullen afwisselend thuis en op kantoor werken.
  • Interessante projecten met veel afwisseling en dynamiek 
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën 
  • Stage- en/of reiskostenvergoeding 
  • Standplaats: Leiden (evt. incidenteel vanuit Amsterdam)

Ik wil solliciteren

Upload je motivatiebrief en CV hieronder. Vergeet ook niet te vermelden om welke stage het gaat. Zodra we geschikte sollicitaties hebben ontvangen, zullen we starten met de sollicitatiegesprekken voor deze stage toerisme Operations & Product.