Wie zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ondersteuning kan bieden aan twee verschillende afdelingen; de afdeling Operations en de afdeling Productontwikkeling (regiocooördinatie). Tijdens deze stage toerisme zijn de werkzaamheden 50/50 verdeeld. We zijn op zoek naar iemand die sterk in z’n schoenen staat, leergierig en pro-actief is. We geven je de ruimte om veel te leren binnen een klein team. Creativiteit is belangrijk, net als een flexibele houding. Een halve (associate degree) tot een hele (bachelor) dag per week kan besteed worden aan een bedrijfsopdracht. Deze opdracht zal in overleg opgesteld worden. Eigen ideeën zijn welkom! 

Vacatures Better Places kantoor

Esther - regio-ontwikkeling

"Niets is leuker dan samenwerken met agenten van over de hele wereld, en samen te praten over duurzaam reizen!"

Esther Altena
esther

Wat bieden wij? 

  • Een interessante stage toerisme van circa zes maanden met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden 
  • Een professionele en innovatieve werkomgeving met een informele werksfeer.
    Vanwege de huidige situatie omtrent COVID-19 werken wij veelvuldig thuis. Wij zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk (waar nodig op afstand) te begeleiden en een volwaardige stageplaats aan te bieden, deels vanaf kantoor, deels vanuit huis. 
  • Interessante projecten met veel afwisseling en dynamiek 
  • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën 
  • Stage- en/of reiskostenvergoeding 
  • Standplaats: Leiden

Ik wil solliciteren

Upload je motivatiebrief en CV hieronder. Vergeet ook niet te vermelden om welke stage het gaat. Zodra we geschikte sollicitaties hebben ontvangen, zullen we starten met de sollicitatiegesprekken voor deze stage toerisme Operations & Product.