Thailand vakantie

Reizen met positieve impact

In de reiswereld vind je steeds meer sociale ondernemingen en ook Better Places is een sociale onderneming. Voor een sociale onderneming is een positieve bijdrage aan een mooiere wereld belangrijker dan veel geld verdienen. Als sociale onderneming vinden wij het belangrijk dat de mensen in de landen die we bezoeken optimaal profiteren van het toerisme. Dit betekent bijvoorbeeld dat mensen die voor je werken een eerlijk inkomen krijgen, dat je vaak verblijft in kleinschalige hotels en excursies doet die een authentieke ervaring bieden. Ook investeren wij een deel van de winst in goede doelen.

  Homestay

 Natuur

 Slow Travel

 Connect

Route voor de Thailand vakantie

Dag 1 – Aankomst Ayutthaya

Boeddha Beeld

Dag 2 – Ayutthaya

Prive door Thailand - Ayutthaya

Dag 3 – naar Khao Yai NP

Nationaal park Thailand

Dag 4 – Khao Yai national Park

Vlinder op boomstam

Dag 5 – naar Chiang Mai

Rijstvelden Thailand

Dag 6 – naar Pai

Rondreis Thailand - Chiang Mai

Dag 7 – Pai

Thailand vakantie

Dag 8 – naar Sappong

Lokaal gerecht Thailand

Dag 9 – Sappong

Thailändische Frau und Kind

Dag 10 – naar Chiang Mai

Excursies Thailand - kookworkshop

Dag 11 – Chiang Mai

Rondreis Thailand - Chiang Mai

Dag 12 – Chiang Mai

Rondreis Thailand - Chiang Mai

Dag 13 – naar Phrae

Bergen Thailand

Dag 14 – Phrae

Lokale markt in Thailand

Dag 15 – naar Bangkok

Lokale dorpsbewoners Thailand

Dag 16 – naar Koh Chang

Lokaal vissersdorp Thailand

Dag 17 – Koh Chang

Tropische eilanden

Dag 18 – Koh Chang

Zonsondergang en schommel

Dag 19 - Koh Chang

Ideale route Thailand

Dag 20 - naar Bangkok

Ausblick auf die Skyline von Bangkok

Dag 21 - Bangkok

Excursies Thailand - fietstocht

Dag 22 - vlucht naar huis

Rondreis Thailand - Markt

Bijzondere accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Thailand maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis in Thailand prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Plasticvrij op reis

Wij streven ernaar dat reizigers in 2020 geen gebruik meer maken van single use plastic waterflesjes. Als reiziger gebruik je per week zo’n 15 waterflessen per persoon. Dit levert een gigantische afvalberg op en helaas komt veel plastic afval terecht in zee. Wij geven je graag praktische tips zodat je geen enkele plastic fles meer hoeft te kopen tijdens je Thailand vakantie. Neem in ieder geval een hervulbare waterfles mee, in veel hotels kun je deze bijvullen met water uit grote containers. Lees hier meer.

Daisy en Patrick van All Day Every Daisy reizen al 24 maanden zonder plastic flesjes te kopen. Laat je inspireren.

Sustainable Development Goals

Eind 2015 hebben de Verenigde Naties 17 Werelddoelen opgesteld om een einde te maken aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering: de Sustainable Development Goals. Deze doelen vormen een richtlijn om de wereld voor iedereen een betere plek te maken. Better Places wil graag een bijdrage leveren aan het bereiken van de Sustainable Development Goals. Wij geloven dat als je op een verantwoorde manier reist, toerisme de wereld een beetje mooier kan maken. Het mooie is, dat dit tegelijkertijd zorgt voor unieke, authentieke ervaringen.

CO2 compensatie

Better Places compenseert de CO2 -uitstoot van het landarrangement wat je bij ons boekt. Daarnaast compenseren wij als één van de weinige reisorganisaties in Nederland de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken, ook als je de vlucht niet bij ons boekt. Om de uitstoot in kaart te brengen, maken wij gebruik van een carbon calculator die per reisonderdeel exact de CO2 uitstoot berekent. Wij compenseren de CO2 uitstoot van jouw reis door te investeren in een Gold Standard project met efficiëntere kooktoestellen in Ghana. Lees meer over CO2 compensatie.

Reisadvies Thailand

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Thailand. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Thailand

rondreis-thailand

Beste reistijd Thailand

Ontvang een voorstel op maat

Geef Seb je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.