Wat gaan we doen?

Onze lokale reisexpert George neemt je live mee op een virtuele tour naar zijn favoriete plekken in Tbilisi, Georgië. George is geboren en getogen Georgiër en spreekt dus Engels tijdens de tour. De tour zal plaatsvinden via een online platform en duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Tijdens de tour kun je George vragen stellen over de plekken die jullie samen bezoeken. Maak de virtuele tour met je gezin, of nodig familie en vrienden uit met een hapje en drankje!

Meld je aan

En ontvang alle nodige informatie per mail.

Geef aan welke datum je beschikbaar bent.
Geef aan hoe laat je de tour zou willen doen.
Geen beschikbaarheid op deze data of tijden? Doe een voorstel!
Persoonsgegevens

Privacy

Wij hebben je e-mailadres nodig om je op de hoogte te houden van het evenement en de toegangsgegevens met je te delen. Als je meer wilt weten over hoe wij omgaan met je persoonsgegevens verwijzen wij je graag door naar onze Privacyverklaring.

Steun toerisme in Georgië

Eind maart gingen ook in Georgië de grenzen dicht. Dat heeft grote gevolgen voor de mensen die werken in het toerisme. Gidsen, chauffeurs, hotelmedewerkers en activiteitenondernemers zitten nu werkloos thuis. In Georgië kennen ze geen sociaal vangnet zoals wij dat hier hebben. Geen werk betekent geen inkomen en geen eten. Reisexpert George wil de lokale gidsen door de crisis heen helpen. Daarom is hij een hulpactie gestart, waarmee hij geld inzamelt voor zijn collega's die werkloos thuis zitten. Voor het bedrag van 25 euro kan hij één gezin helpen aan een goedgevuld voedselpakket. Help je ook mee?

Doe een donatie