Vliegtickets boek je zelf

Bij Better Places boek je zelf je vlucht naar de bestemming. Het zelf boeken van vliegtickets is tegenwoordig steeds eenvoudiger en bovendien een stuk goedkoper. Je kunt je vliegtickets direct boeken op de site van de luchtvaartmaatschappij, zoals KLM, of via een van de vele vliegsites. Je lokale reisexpert zorgt vervolgens voor een goede aansluiting van je reisplan op de door jouw geboekte vlucht. Klik hieronder op een van de boekingswebsites en boek je vlucht direct.
www.skyscanner.nl 
www.vliegwinkel.nl
www.cheaptickets.nl

Welke vlucht past het beste bij mijn reis?

We hebben per bestemming hieronder een aantal tips aangegeven waarmee je rekening kunt houden tijdens het boeken van je vlucht. De lokale reisexpert past het programma aan naar jouw vluchtwensen. Uiteraard kan je ook altijd bij je lokale reisexpert terecht met eventuele vragen over de vlucht.

Tip 1: In drukke perioden zoals in de kerst- en zomervakantie zijn vluchten vaak een stuk duurder dan in het laagseizoen. Als je in een drukke tijd op vakantie wilt, is het belangrijk om zo vroeg mogelijk te boeken.

Tip 2: Je kunt de CO2 uitstoot van je vliegreis eenvoudig reduceren door te kiezen voor een non-stop vlucht en de kortste route, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen. Een rechtstreekse vlucht is een vlucht met een eventuele tussenlanding maar zonder overstap. En een non-stop vlucht is een directe vlucht zonder tussenlanding of overstap. Bekijk hier de infographics.

Tip 3: Kies voor een klimaatvriendelijke airline. Als je een wasmachine of auto koopt is het heel makkelijk om te kiezen voor de meest CO2 zuinige optie. Bij het kiezen van een airline is dat een stuk lastiger. Er zitten grote verschillen in de efficiëntie van airlines. Wist je dat TUIfly en KLM tot de top behoren als het gaat om klimaatvriendelijk vliegen?

Tip 4: Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook op de overstaptijden en plaatsen.

Tip 5: Reis je via een ander land? Let dan ook op of je extra documenten zoals een (double entry) visum nodig hebt. Reis je via de Verenigde Staten? Dan dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de website ESTA. Wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier betaal je $14,-, te voldoen met een creditcard.

Tip 6: Tickets voor routes waarbij je naar de ene plaats heen en vanaf een andere plaats terug vliegt, kun je gemakkelijk kopen door op de bekende ticketsites op “Meerdere bestemmingen” te klikken in plaats van “Retour”

Tip 7: Boek je taxi naar Schiphol van te voren bij Taxi Electric. Dit is de eerste elektrische taxiservice van Europa. Taxi Electric is een Social Enterprise. Dit betekent dat zij ondernemen voor een beter wereld. Boek via deze site je taxi.

Compensatie van CO2 uitstoot

Wij vinden het belangrijk om in de toekomst nog steeds mooie reizen aan te kunnen bieden. Wij kiezen er daarom voor om de CO2 die we met onze reizen veroorzaken te compenseren. Wij compenseren niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Jij betaalt hiervoor niets extra’s, de compensatie van de CO2-uitstoot nemen wij voor onze rekening. Lees meer

Argentinië

Vliegtickets Argentinië

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Argentinië vlieg je naar en van Buenos Aires.
 • KLM vliegt als enige vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Buenos Aires.
 • AirEuropa vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf via Madrid naar Buenos Aires.
 • Iberia vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf via Madrid naar Buenos Aires.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van de vlucht op het reisplan? Neem dan contact op met Gwendeline, je reisexpert van Better Places in Argentinië. Zij beantwoordt graag je vragen over vliegtickets.
 • Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Bolivia

Vliegtickets Bolivia

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar je weer terug vliegt. Voor de reizen van Better Places in Bolivia vlieg je meestal naar Santa Cruz de la Sierra. De terugvlucht is afhankelijk van je reis.
 • Air Europa vliegt van Amsterdam en Brussel via Madrid naar Santa Cruz.
 • Je kunt met de KLM naar Panama vliegen en vanuit daar met Copa naar Santa Cruz. Combineer je je Bolivia reis met Peru, kun je vanuit Lima rechtstreeks terugvliegen naar Amsterdam. In het geval dat je je Bolivia reis met Chili combineert, vliegt de KLM via Buenos Aires vanuit Santiago de Chile.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van de vlucht op het reisplan? Neem dan contact op met Susanne, je reisexpert van Better Places in Bolivia. Zij beantwoordt graag je vragen over vliegtickets.
 • Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

 

Bhutan

Vliegtickets Bhutan

 • Let op: je kunt deze vlucht niet geheel zelf boeken. Het laatste deel van je reis naar Bhutan gaat met Drukair, en die vlucht kan enkel lokaal worden geboekt. Jan, je reisexpert in Bhutan, zal dat in overleg met jouw internationale vluchtplan regelen.
 • Je internationale vlucht moet via India (Delhi of Calcutta), Nepal (Kathmandu) of Thailand (Bangkok) gaan, om zo een aansluiting te hebben met je Drukair vlucht.
 • Over het algemeen zijn de vluchten via Delhi of Bangkok de beste opties, omdat KLM hier rechtstreeks op vliegt.
 • Let op: Wil je er zeker van zijn dat je geen problemen krijgt met visum-regelingen in India, vraag dan bij de ambassade van India na of je een transitvisum nodig hebt voor je reis of niet. Soms willen ze dit, bijvoorbeeld omdat je je bagage zelf moet ophalen om door te labelen, en in andere gevallen is een ticket met de gehele vlucht genoeg.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Jan, je reisexpert van Better Places in Bhutan. Hij beantwoordt je vragen graag over vliegtickets.
 • TIP: Je kunt de CO2 uitstoot van je vliegreis eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en de kortste routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Cambodja
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Cambodja vlieg je naar of van Phnom Penh of Siem Reap.
 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Cambodja. De meeste vluchten hebben een overstap in Bangkok.
 • Naast KLM zijn Malaysia Airlines, China Airlines, Korean Air of Singapore Airlines goede aanbieders van vluchten.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Let bij het boeken van een vlucht op de aankomstdatum. Vaak kom je een dag later aan. Houd hier rekening mee in je reisschema.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op Jurry, je reisexpert van Better Places in Cambodja. Hij beantwoordt je vragen graag over vliegtickets.
 • TIP: Je kunt de CO2 uitstoot van je vliegreis eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

China

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in China zijn er verschillende vliegroutes, die je hieronder kunt bekijken.

Heen naar Chengdu en terug vanaf Beijing

 • KLM vliegt als enige deze route rechtstreeks van en naar Amsterdam.
 • British Airways vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Londen Heathrow.
 • Qatar vliegt van Amsterdam en Brussel met een tussenstop in Doha.
 • Etihad vliegt van Amsterdam en Brussel met een tussenstop in Abu Dhabi.
 •  

Heen naar Beijing en terug vanaf Hong Kong

 • KLM vliegt als enige deze route rechtstreeks van en naar Amsterdam.
 • Etihad vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met een tussenstop in Abu Dhabi.
 • Aeroflot vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met een tussenstop in Moskou.
 • Emirates vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met een tussenstop in Dubai.
 • Qatar vliegt van Amsterdam met een tussenstop in Doha.

Tip: Tickets voor routes met een ander aankomst- en vertrekpunt kun je gemakkelijk kopen door op de ticketsites op “Meerdere bestemmingen” te klikken in plaats van “Retour”

Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Leena, de reisexpert van Better Places in China. Zij beantwoordt graag je vragen over vliegtickets.

Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vliegreis eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Colombia
 • Let op: het is het beste je ticket pas te boeken nadat het landarrangement bevestigd is. Sommige binnenlandse vluchten (bijvoorbeeld Cartagena-Bogota) kunnen in het internationale ticket worden opgenomen, waardoor het goedkoper is. Vraag Eddy om advies, hij kan ook nationale vluchten voor je regelen.
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de meeste reizen van Better Places in Colombia vlieg je naar Bogota en terug vanuit Cartagena.
 • KLM vliegt direct op Bogota en terug vanuit Cartagena.
 • Misschien woon je niet in de buurt van Amsterdam; vanaf Brussel gaan ook prima vluchten naar Colombia. Frankfurt is misschien nog wel de beste optie; deze heeft een rechtstreekse vlucht naar Bogota.
 • Let op:Als je reist via de Verenigde Staten dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de website ESTA. Wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier betaal je $14,-, te voldoen met een creditcard.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Eddy, de reisexpert van Better Places in Colombia. Hij beantwoordt je vragen graag over vliegtickets.
 • Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Costa Rica

Vliegtickets Costa Rica

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places Costa Rica vlieg je naar en van San José.
 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Costa Rica.
 • KLM vliegt vanuit Amsterdam naar San José. Je vliegt via Panama, waar je overstapt op een vlucht van Copa Airlines.
 • Iberia vliegt vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar San José met een tussenstop in Madrid.
 • United vliegt vanuit Amsterdam en Brussel naar San José. Je maakt hierbij een tussenstop in Houston of New York.
 • Delta Airlines vliegt vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Je maakt een tussenstop in Boston, Las Vegas of Atlanta.
 • Ook via Brussel of Düsseldorf kun je goede vluchten naar Costa Rica vinden.
 • Let op: Als je reist via de Verenigde Staten dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de website ESTA. Wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier betaal je $14,-, te voldoen met een creditcard.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Liesbet, de reisexpert van Better Places in Costa Rica. Zij beantwoordt je vragen graag.
 • Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Cuba

Vliegtickets Cuba

Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Julio, je reisexpert van Better Places in Cuba. Hij beantwoordt je vragen graag.

Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen. TUIfly heeft de laagste CO₂-uitstoot per luchtvaartpassagier per kilometer van Nederland en een van de laagste wereldwijd. TUIfly vliegt met de moderne dreamliner en de bezetting op vakantievluchten is hoger dan op lijnvluchten.

Ecuador

Vliegtickets Ecuador

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Ecuador vlieg je naar Quito en terug vanaf Guayaquil.
 • KLM vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Ecuador.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Lukas, je reisexpert van Better Places in Ecuador. Hij beantwoordt je vragen graag.
 • Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Vliegtickets Ecuador

Ethiopië
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Ethiopië vlieg je naar en van Addis Abeba.
 • Het niet mogelijk om rechtstreeks van Nederland naar Ethiopië te vliegen. De enige rechtstreekse optie is met Ethiopian Airlines vanaf Frankfürt.
 • Turkish Airlines vliegt vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Addis Abeba met een tussenstop in Istanbul.
 • Emirates vliegt vanaf Amsterdam en Düsseldorf via Dubai naar Addis Abeba.
 • Kenya Airways vliegt vanaf Amsterdam naar Addis Abeba met een tussenstop in Nairobi.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Daniel, je reisexpert van Better Places in Ethiopië. Hij beantwoordt je vragen graag.

Tip: Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

vliegtickets

Galapagos

Let op: deze vlucht kan Lukas voor je regelen. Enkel de vlucht naar Ecuador dient zelf geboekt te worden.

 • Voor de reizen van Better Places vlieg je van Quito of Guayaquil naar Baltra of San Cristobal en omgekeerd.
 • Let op: De vluchten van/naar San Cristobal gaan enkel op maandag en donderdag en hebben beperkte beschikbaarheid.
 • Je dient voor vertrek vanuit Quito of Guayaquil een migration card te kopen. De kosten zijn momenteel $20. Om de wachttijd te verkorten kun je online alvast een voorregistratie maken. Bekijk de mogelijkheden hier of vraag Valeria om hulp.
 • Je vlucht naar de Galapagos kost (ongeacht vanwaar je vertrekt/aankomt) ongeveer $550 voor een retour.
 • Vluchten komen altijd in de ochtend aan op de Galapagos en ze vertrekken ook standaard in de ochtend. Er zijn geen vluchten gedurende de middag.
 • Bij aankomst op de Galapagos dien je entreegeld te betalen in cash; de huidige prijs hiervoor bedraagt $100.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Lukas, je reisexpert van Better Places in Ecuador. Hij beantwoordt je vragen graag.
Georgië

Vliegtickets Georgië

 • Het niet mogelijk om rechtstreeks van Nederland naar Georgië te vliegen.
 • Pegasus vliegt vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf op Tbilisi, met een tussenstop in Istanbul.
 • Atlasglobal vliegt vanuit Amsterdam en Düsseldorf op Tbilisi, met een tussenstop in Istanbul.
 • LOT vliegt vanuit Amsterdam en Düsseldorf naar Tbilisi, met een tussenstop in Warschau.
 • Lufthansa vliegt vanuit Brussel naar Tbilisi, met een tussenstop in München.
 • Turkish Airlines vliegt vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf op Tbilisi en terug vanuit Batumi, met een tussenstop in Istanbul.
 • Een goede prijs voor een vlucht naar Georgië ligt tussen de €200 en €250. Voor een vlucht naar Tbilisi met retour vanuit Batumi betaal je tussen de €300 en €400.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Mari, je reisexpert van Better Places in Georgië. Zij beantwoordt je vragen graag.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Guatemala

Vliegtickets Guatemala

 • Het niet mogelijk om rechtstreeks van Nederland naar Guatemala te vliegen.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

vliegtickets Guatemala

India

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in India zijn er verschillende vliegroutes, die je hieronder kunt bekijken.

Delhi

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Delhi.
 • Emirates vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Dubai.
 • Turkish Airlines vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Istanbul.
 • Swiss Air vliegt van Amsterdam en Düsseldorf met tussenstop in Zürich.
 • Etihad vliegt van Amsterdam met tussenstop in Abu Dhabi.
 • Prijzen voor deze vlucht liggen gemiddeld tussen de €450 en €600.

Kochi

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Kochi.
 • Er zijn vanaf Amsterdam en Düsseldorf alleen combinatievluchten mogelijk. Veelal zijn hierdoor ook meerdere tussenstops nodig. Brussel heeft betere opties op Kochi.
 • De combinatie Jet Airways/Etihad is vanaf Amsterdam de beste optie. Deze vlucht maakt een tussenstop in Abu Dhabi.
 • De combinatie Etihad/Air Berlin is vanaf Düsseldorf de beste optie. Deze vlucht maakt een tussenstop in Abu Dhabi.
 • Emirates vliegt van Brussel naar Kochi met een tussenstop in Dubai.
 • Jet Airways vliegt van Brussel naar Kochi met een tussenstop in Mumbai.
 • Etihad vliegt van Brussel naar Kochi met een tussenstop in Abu Dhabi.
 • Prijzen voor deze vlucht liggen gemiddeld tussen de €450 en €600.

Tip: Tickets voor routes met een ander aankomst- en vertrekpunt kun je gemakkelijk kopen door op de bekende ticketsites op “Meerdere bestemmingen” te klikken in plaats van “Retour”

Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Shalome of Jan, de reisexperts van Better Places in India. Zij beantwoorden graag je vragen.

Indonesië

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Indonesië zijn er verschillende vliegroutes, die je hieronder kunt bekijken.

Java

 • Garuda vliegt als enige rechtstreeks van Amsterdam naar Jakarta, Java.
 • Qatar vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Doha.
 • Etihad vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Abu Dhabi.
 • China Southern vliegt van Amsterdam met tussenstop in Guangzhou.
 • Turkish Airlines vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Istanbul.
 • Emirates vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Dubai.
 • KLM vliegt van Amsterdam met tussenstop in Kuala Lumpur.
 • Prijzen voor deze vlucht liggen gemiddeld tussen de €500 en €650.

Bali

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Denpasar, Bali.
 • China Eastern vliegt van Amsterdam met tussenstop in Shanghai.
 • China Southern vliegt van Amsterdam met tussenstop in Guangzhou.
 • Qatar vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Doha.
 • Garuda vliegt van Amsterdam met tussenstop in Jakarta of Hong Kong.
 • Cathay Pacific vliegt van Amsterdam en Düsseldorf met tussenstop in Hong Kong
 • Emirates vliegt van Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Dubai.
 • Prijzen voor deze vlucht liggen gemiddeld tussen de €450 en €600.

Lombok

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Lombok.
 • Singapore Airlines vliegt van Amsterdam met tussenstop in Singapore. Dit is de enige aan te raden vlucht.
 • Vluchten vanuit Brussel of Düsseldorf hebben allen meer dan 1 overstap.
 • Prijzen voor deze vlucht liggen rond de €700.

Sumatra

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Medan, Sumatra.
 • Singapore Airlines in combinatie met Silk Air vliegt van Amsterdam met tussenstop in Singapore.
 • Garuda Indonesia vliegt van Amsterdam met tussenstop in Jakarta of Singapore.
 • KLM vliegt van Amsterdam met een tussenstop in Kuala Lumpur.
 • Vluchten vanuit Brussel of Düsseldorf hebben allen meer dan 1 overstap.
 • Prijzen voor deze vlucht liggen tussen de €650 en €950.

Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Emile, je reisexpert van Better Places in Indonesië. Hij beantwoordt graag je vragen over vliegtickets.

Iran
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de meeste reizen in Iran vlieg je retour op Teheran. Met een aantal reizen kun je ook vanaf Shiraz terugvliegen
 • Vanaf oktober 2016 vliegt KLM van Amsterdam met tussenstop in Parijs of Rome naar Teheran.
 • Pegasus en Turkish Airlines vliegen vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Teheran met tussenstop in Istanbul. Met Turkish Airlines kun je ook terugvliegen vanaf Shiraz
 • Qatar Airways vliegt van Amsterdam en Brussel via Doha naar Teheran. Hiermee kun je ook terugvliegen vanaf Shiraz
 • Aeroflot vliegt vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Teheran via Moskou
 • Emirates vliegt vanaf Amsterdam en Düsseldorf via Dubai naar Teheran
 • Etihad vliegt van Amsterdam en Düsseldorf via Abu Dhabi naar Teheran
 • Alitalia vliegt van Brussel via Rome naar Teheran
 • Lufthansa vliegt van Amsterdam en Düsseldorf via Frankfurt naar Teheran
 • Prijzen voor vluchten liggen gemiddeld tussen de €300 en €500
 • Vluchten die terugvliegen vanaf Shiraz kosten gemiddeld tussen de €500 en €650
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Nasim, je reisexpert van Better Places in Iran. Zij beantwoordt graag je vragen.
Jamaica
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places op Jamaica vlieg je naar Montego Bay. Je kunt kiezen voor een retour, of terug via Kingston.
 • TUIfly vliegt rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Montego Bay
 • TUIfly vliegt rechtstreeks vanuit Brussel naar Montego Bay
 • Delta Airlines vliegt van Amsterdam en Düsseldorf met tussenstop in Atlanta of Philadelphia
 • US Airways vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Philadelphia of Miami
 • KLM vliegt van Amsterdam met tussenstop in Panama City naar Montego Bay
 • American Airlines vliegt van Brussel met tussenstop in Philadelphia

  Terugvliegen vanuit Kingston?

  Delta Airlines vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Atlanta of New York.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Karin, je reisexpert van Better Places op Jamaica. Zij beantwoordt graag je vragen.

Tip: Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen. TUIfly heeft de laagste CO₂-uitstoot per luchtvaartpassagier per kilometer van Nederland en een van de laagste wereldwijd. TUIfly vliegt met de moderne dreamliner en de bezetting op vakantievluchten is hoger dan op lijnvluchten.

Jordanië
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Jordanië vlieg je naar en van Amman.
 • Royal Jordanian Airlines vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam.
 • Turkish Airlines vliegt van Amsterdam of Brussel met tussenstop op Istanbul.
 • EgyptAir vliegt van Amsterdam of Brussel met tussenstop in Cairo
 • Lufthansa vliegt van Amsterdam, Brussel of Düsseldorf met tussenstop in Frankfürt
 • Austrian Airlines vliegt van Brussel of Düsseldorf met tussenstop in Wenen
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Elena, de reisexpert van Better Places in Jordanië. Zij beantwoordt je vragen graag.

Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Kenia
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Kenia vlieg je naar en van Nairobi.
 • KLM en Kenia Airways vliegen vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Nairobi.
 • Lufthansa vliegt vanuit Amsterdam en Düsseldorf naar Nairobi met een tussenstop in Frankfurt.
 • British Airways vliegt vanuit Amsterdam en Düsseldorf naar Nairobi met een tussenstop in Londen.
 • Turkish Airlines vliegt vanuit Amsterdam, Brussel en Düsseldorf naar Nairobi met een tussenstop in Istanbul.
 • Etihad Airways vliegt vanuit Brussel naar Nairobi met een tussenstop in Abu Dhabi.
 • Emirates vliegt vanuit Brussel naar Nairobi met een tussenstop in Dubai.
 • Qatar Airways vliegt vanuit Brussel naar nairobi met een tussenstop in Qatar.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Vluchtprijzen liggen gemiddeld tussen de €420 en €600.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Eunice, je reisexpert van Better Places in Kenia. Zij beantwoordt je vragen graag.
Laos
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Laos zijn er verschillende routes mogelijk.
 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Laos; je hebt altijd een overstap.
 • KLM vliegt in combinatie met Bangkok Air naar Laos. De goedkoopste optie is naar Luang Prabang, maar je kunt ook naar Vientiane.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Eric, je reisexpert van Better Places in Laos. Hij beantwoordt je vragen graag.
Madagaskar
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Madagaskar vlieg je naar en van Antananarivo.
 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Madagaskar.
 • De enige aan te raden vlucht is vanaf Amsterdam met KLM+Air France, met tussenstop in Parijs.
 • Vanuit Brussel en Düsseldorf hebben de vluchten naar Madagaskar altijd meer dan 1 tussenstop.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Frank, je reisexpert van Better Places in Madagaskar. Hij beantwoordt graag je vragen.
Marokko
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Marokko vlieg je naar en van Marrakech.
 • Transavia vliegt rechtstreeks naar Marrakech vanuit Amsterdam.
 • Ryan Air vliegt vanuit Eindhoven, Brussel en Weeze rechtstreeks naar Marrakech.
 • Brussels Airlines vliegt ook rechtstreeks naar Marrakech vanuit Brussel.
 • Royal Air Maroc vliegt vanuit Amsterdam naar Marrakech met een tussenstop in Casablanca.
 • EasyJet vliegt vanuit Amsterdam naar Marrakech met een tussenstop in Genève, Op de terugweg vlieg je eerst met Ryanair en daarna met EasyJet via Londen.
 • Iberia vliegt ook vanuit Amsterdam naar Marrakech met een tussenstop in Madrid.
 • TAP Portugal vliegt vanuit Düsseldorf naar Marrakech met een tussenstop in Lissabon.
 • Vluchtprijzen liggen gemiddeld tussen de €70 en €240.
 • Let tijdens het boeken van je vlucht ook op de bijkomende kosten voor ruimbagage.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Helma, je reisexpert van Better Places in Marokko. Zij beantwoordt graag je vragen over vliegtickets.
Mexico
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Mexico vlieg je naar Mexico-Stad of Cancun en terug vanuit Cancun.
 • TUIfly vliegt vanuit Amsterdam naar Cancún met een tussenstop in Varadero
 • TUIfly vliegt vanuit Brussel naar Cancún
 • Lufthansa vliegt vanuit Amsterdam naar Mexico-Stad via Frankfurt en terug vanuit Cancún via Houston.
 • Iberia vliegt vanuit Brussel naar Mexico-Stad via Madrid en terug vanuit Cancún via Madrid.
 • Condor vliegt vanuit Düsseldorf  naar Cancún en weer terug via Frankfurt.
 • British Airways vliegt vanuit Amsterdam naar en van Cancún met een tussenstop in Philadelphia.
 • Delta vliegt vanuit Brussel naar Cancún met tussenstops in Amsterdam en Atlanta.
 • Let op: Als je reist via de Verenigde Staten dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de website ESTA. Wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier betaal je $14,-, te voldoen met een creditcard.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Alison, je reisspecialist van Better Places in Mexico. Zij beantwoordt je vragen graag.

Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.
TUIfly heeft de laagste CO2-uitstoot per luchtvaartpassagier per kilometer van Nederland en een van de laagste wereldwijd. TUIfly vliegt met de moderne dreamliner en de bezetting op vakantievluchten is hoger dan op lijnvluchten.

Mongolië

Vliegtickets Mongolië

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Mongolië vlieg je naar en van Ulaanbaatar.
 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Mongolië; elke vlucht heeft een overstap.
 • Turkish Airlines vliegt van Amsterdam of Düsseldorf met tussenstop in Istanbul
 • Aeroflot vliegt van Brussel of Düsseldorf met tussenstop in Moskou
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Serjee, je reisexpert van Better Places in Mongolië. Zij beantwoordt graag je vragen.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

vliegtickets

Myanmar
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Myanmar vlieg je naar en van Yangon.
 • Het niet mogelijk om rechtstreeks naar Myanmar te vliegen; alle vluchten hebben een tussenstop.
 • China Airlines vliegt van Amsterdam met tussenstop in Taipei
 • Qatar vliegt van Amsterdam of Brussel met tussenstop in Doha
 • Malaysia Airlines vliegt van Amsterdam met tussenstop in Kuala Lumpur
 • Cathay Pacific (in combinatie met DragonAir) vliegt van Amsterdam of Düsseldorf met tussenstop in Hong Kong
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Nwai, je reisexpert van Better Places in Myanmar. Zij beantwoordt je vragen graag.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

vliegtickets Myanmar

Namibië
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Namibië vlieg je naar en van Windhoek.
 • Vanaf oktober 2016 kun je ook met KLM naar Windhoek vliegen. Het is een rechtstreekse vlucht, echter het toestel maakt wel een korte tussenstop in Luanda. De prijs ligt tussen de €700-€850
 • De enige andere mogelijkheid om rechtstreeks te vliegen is via Frankfürt met AirNamibia.
 • Een combinatie van Condor/Lufthansa of KLM/AirNamibia zijn de andere mogelijkheden, en deze hebben allen een tussenstop in Frankfürt.
 • Vluchten via Brussel of Düsseldorf zijn niet aan te raden; deze hebben bijna de dubbele kosten vergeleken met een vlucht vanaf Amsterdam.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Pascale, je reisexpert van Better Places in Namibië. Zij beantwoordt je vragen graag.
Nepal
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Nepal vlieg je naar en van Kathmandu.
 • Het niet mogelijk om rechtstreeks van Amsterdam, Brussel of Düsseldorf naar Nepal te vliegen.
 • Qatar Airways vliegt vanuit Amsterdam en Brussel naar Kathmandu via Qatar.
 • Etihad Airways vliegt vanuit Amsterdam en Brussel naar Kathmandu via Abu Dhabi.
 • Jet Airways vliegt vanuit Amsterdam naar Kathmandu met een tussenstop in Mumbai.
 • Turkish Airlines vliegt naar Kathmandu vanuit Düsseldorf via Istanbul.
 • Over het algemeen liggen de prijzen van vluchten tussen de €500,- en €750,-, afhankelijk van het seizoen waarin je reist.
 • Let op:Vlieg je via India en wil je er zeker van zijn dat je geen problemen krijgt met visum-regelingen, vraag dan bij de ambassade van India na of je een transitvisum nodig hebt voor je reis of niet. Soms willen ze dit, bijvoorbeeld omdat je je bagage zelf moet ophalen om door te labelen, en in andere gevallen is een ticket met de gehele vlucht genoeg.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Maaike, je reisexpert van Better Places in Nepal. Zij beantwoordt je vragen graag.
Nicaragua

Vliegtickets Nicaragua

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Nicaragua vlieg je naar en van Managua.
 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Managua.
 • Delta vliegt vanuit Amsterdam en Düsseldorf naar Managua en terug via Atlanta.
 • United vliegt vanuit Amsterdam naar Managua en terug via Houston.
 • KLM vliegt in combinatie met Copa vanuit Amsterdam naar Managua en terug via Panama City.
 • British Airways vliegt vanuit Brussel naar Managua met een tussenstops in Londen en Miami.
 • Let op: Als je reist via de Verenigde Staten dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de website ESTA. Wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier betaal je $14,-, te voldoen met een creditcard.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Een goede prijs voor een vlucht naar Nicaragua ligt tussen de €550,- en €850,-. Duurdere maanden zijn rond Kerst, Oud en Nieuw en de zomervakantie.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Freddy, je reisexpert van Better Places in Nicaragua. Hij beantwoordt graag je vragen.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Panama

Vliegtickets Panama

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places  Panama vlieg je naar en van Panama Stad.
 • KLM vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Panama Stad.
 • KLM biedt ook vluchten aan met een tussenstop in Atlanta of Bogotá. Indien je via Bogotá vliegt, vlieg je door naar Panama Stad met Copa airlines.
 • Air France vliegt vanaf Amsterdam naar Panama Stad met een tussenstop in Parijs Charles de Gaulle.
 • United vliegt vanaf Amsterdam en Brussel naar Panama Stad. Je maakt hierbij een tussenstop in Houston of New York.
 • Iberia vliegt vanaf Brussel via Madrid naar Panama Stad en heeft goede tarieven.
 • Let op: Als je reist via de Verenigde Staten dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de website ESTA. Wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Voor het invullen van het formulier betaal je $14,-, te voldoen met een creditcard.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Nadieh, de reisexpert van Better Places in Panama. Zij beantwoordt je vragen graag.
 • Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

 

Peru

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Peru vlieg je naar en van Lima.

  • KLM vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Lima. Dit is de beste optie.
  • Air France vliegt met een korte overstap op Parijs. Ook dit is een goede optie.
  • Er zijn drie maatschappijen die vluchten aanbieden via Madrid. Dit zijn over het algemeen wel minder fijne maatschappijen met oudere, krappere vliegtuigen.

Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Guido, je reisexpert van Better Places in Peru. Hij beantwoordt graag je vragen.

Tip: Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

vliegtickets Peru

Sri Lanka
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Sri Lanka vlieg je naar en van Colombo.
 • KLM vliegt rechtstreeks naar Colombo.
 • Sri Lankan Airlines vliegt vanuit Amsterdam naar Colombo met een tussenstop in Qatar
 • Jet Airways vliegt vanuit Amsterdam naar Colombo via Mumbai.
 • Ukraine International vliegt vanuit Brussel en Düsseldorf naar Colombo met een tussenstop in Kiev.
 • Voor een vliegtickets naar Sri Lanka betaal je tussen de €450,- en €600,-. Rechtstreeks moet je rekening houden met zo’n €750,- voor een retourvlucht..
 • Let op: Vlieg je via India en wil je er zeker van zijn dat je geen problemen krijgt met visum-regelingen, vraag dan bij de ambassade van India na of je een transitvisum nodig hebt voor je reis of niet. Soms willen ze dit, bijvoorbeeld omdat je je bagage zelf moet ophalen om door te labelen, en in andere gevallen is een ticket met de gehele vlucht genoeg.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Sampath, je reisspecialist van Better Places in Sri Lanka. Hij beantwoordt je vragen graag.
Suriname
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Suriname vlieg je naar en van Paramaribo.
 • Surinam Airways vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam
 • TUIfly vliegt vanaf juli 2017 rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Paramaribo
 • KLM vliegt rechtstreeks vanaf Amsterdam
 • Je kunt er ook voor kiezen met KLM+Insel te vliegen en een tussenstop te maken op Aruba of Curaçao
 • Vanuit Brussel of Düsseldorf maak je standaard een tussenstop in Amsterdam
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Lizet, je reisexpert van Better Places in Suriname. Zij beantwoordt graag je vragen.

Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen. TUIfly heeft de laagste CO₂-uitstoot per luchtvaartpassagier per kilometer van Nederland en een van de laagste wereldwijd. TUIfly vliegt met de moderne dreamliner en de bezetting op vakantievluchten is hoger dan op lijnvluchten.

Tanzania
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Tanzania vlieg je naar Kilimanjaro of Dar es Salaam en terug vanaf Zanzibar.
 • KLM vliegt vanuit Amsterdam direct naar Kilimanjaro en terug vanuit Zanzibar in combinatie met Kenya Airways via Nairobi.
 • Kenya Airways vliegt in combinatie met KLM naar Kilimanjaro met een tussenstop in  Nairobi en terug vanuit Zanzibar via Kilimanjaro en Nairobi.
 • Lufthansa vliegt in combinatie met Ethiopian Airlines vanaf Düsseldorf naar Kilimanjaro via Frankfurt en Addis Abeba. Terug vanuit Zanzibar vlieg je via Kilimanjaro, Addis Abeba en Frankfurt.
 • Emirates vliegt in combinatie met FlyDubai vanuit Amsterdam naar Dar es Salaam met een tussenstop in Dubai. Vanuit Zanzibar vlieg je ook via Dubai weer terug naar Amsterdam.
 • Qatar Airways vliegt in combinatie met Precision Air vanuit Brussel naar Dar es Salaam met een tussenstop in Qatar. Vanuit Zanzibar vlieg je terug naar Brussel met tussenstops in Dar es Salaam en Qatar.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Karin, je reisspecialist van Better Places in Tanzania. Zij beantwoordt je vragen graag.

Tip: Je kunt de CO2 uitstoot van je vluchten eenvoudig reduceren door te kiezen voor nieuwere vliegtuigen en rechtstreekse routes, dat scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Thailand
 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Thailand vlieg je naar en van Bangkok.
 • Aanbieders die dagelijks rechtstreeks vliegen zijn KLM en China Airlines. Andere goede aanbieders zijn bijvoorbeeld Eva Air (rechtstreeks 3x per week), Finnair en British Airways; zij maken echter wel een overstap.
 • Een goede prijs voor een vlucht naar Bangkok ligt rond de €700,-. Wanneer je flexibel bent in de reisdata vind je soms tarieven die kunnen dalen tot €600,-, vooral tussen april en begin juli. Duurdere maanden zijn rond de kerst en de zomervakantie.
 • Vanaf Düsseldorf en Brussel gaan ook goede vluchten naar Bangkok.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je overstap.
 • Let bij het boeken van een vlucht goed op de aankomstdatum. Wanneer je een nachtvlucht hebt, kom je een dag later aan. Voor de terugvlucht reis je met een nachtvlucht al een dag eerder terug. Houd hier rekening mee in je reisschema.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Seb, je reisexpert van Better Places in Thailand. Hij beantwoordt graag je vragen.
Vietnam

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Vietnam zijn er verschillende vliegroutes, die je hieronder kunt bekijken.

Hanoi

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten op deze route
 • Cathay Pacific vliegt van Amsterdam en Düsseldorf met tussenstop in Hong Kong
 • Malaysia Airlines vliegt van Amsterdam met tussenstop in Kuala Lumpur
 • Korean Air vliegt van Amsterdam met tussenstop in Seoul
 • China Southern vliegt van Amsterdam met tussenstop in Guangzhou
 • KLM vliegt van Amsterdam met tussenstop in Bangkok
 • De gemiddelde prijs voor deze vluchten ligt tussen de €630 en €850

Ho Chi Minh City

 • Cathay Pacific vliegt van Amsterdam en Düsseldorf met tussenstop in Hong Kong
 • Etihad vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Abu Dhabi
 • Emirates vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Dubai
 • Aeroflot vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Moskou
 • Malaysia Airlines vliegt van Amsterdam met tussenstop in Kuala Lumpur
 • Jet Airways vliegt van Brussel met tussenstop in Mumbai
 • Korean Air vliegt van Amsterdam met tussenstop in Seoul
 • China Southern vliegt van Amsterdam met tussenstop in Guangzhou
 • KLM vliegt van Amsterdam met tussenstop in Bangkok
 • De gemiddelde prijs voor deze vluchten ligt tussen de €550 en €850

Heen naar Hanoi en terug vanaf Ho Chi Minh

Tip: Tickets voor deze route kun je gemakkelijk kopen door op de bekende ticketsites op “Meerdere bestemmingen” te klikken in plaats van “Retour”

 

 

 • Er zijn geen directe vluchten op deze route
 • Cathay Pacific vliegt van Amsterdam en Düsseldorf met tussenstop in Hong Kong
 • Malaysia Airlines vliegt van Amsterdam met tussenstop in Kuala Lumpur
 • Qatar vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Doha
 • Aeroflot vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Moskou
 • Een gemiddelde prijs voor deze route ligt tussen de €600 en €850.

Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Hang, de reisexpert van Better Places in Vietnam. Zij beantwoordt graag je vragen.

Zuid Afrika

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Zuid Afrika zijn er 3 verschillende vliegroutes, die je hieronder kunt bekijken.

Kaapstad

 • KLM vliegt als enige rechtstreeks vanaf Amsterdam
 • Qatar vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Doha
 • Emirates vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Dubai
 • Lufthansa vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in München
 • British Airways vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Londen
 • Turkish Airlines vliegt van Amsterdam met tussenstop in Istanbul

Johannesburg

 • KLM vliegt als enige rechtstreeks vanaf Amsterdam
 • Qatar vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Doha
 • Emirates vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Dubai
 • Kenia Airways vliegt van Amsterdam met tussenstop in Nairobi
 • Turkish Airlines vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Istanbul
 • Lufthansa vliegt van Amsterdam met tussenstop in München of van Brussel met tussenstop in Frankfürt
 • Etihad vliegt van Amsterdam en Brussel met tussenstop in Abu Dhabi

Heen naar Johannesburg en terug vanaf Kaapstad

Tip: Tickets voor deze route kun je gemakkelijk kopen door op de bekende ticketsites op “Meerdere bestemmingen” te klikken in plaats van “Retour”

 

 • KLM vliegt als enige rechtstreeks vanaf Amsterdam. Je kunt ook kiezen voor een tussenstop in Johannesburg, daarmee wordt de vlucht iets goedkoper.
 • Emirates vliegt van Amsterdam, Brussel en Düsseldorf met tussenstop in Dubai
 • Qatar vliegt van Amsterdam met tussenstop in Doha
 • Lufthansa vliegt van Amsterdam met tussenstop in Frankfürt of München
 • Turkish Airlines vliegt van Amsterdam en Düsseldorf met tussenstop in Istanbul
 • British Airways vliegt van Düsseldorf met tussenstop in Londen
 • Ethiopian Airways vliegt van Brussel met tussenstop in Addis Abeba

Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op met Pascale, de reisexpert van Better Places in Zuid Afrika. Zij beantwoordt graag je vragen.

Boeken van je vlucht

 • Je boekt je eigen vlucht bij je gekozen aanbieder. Voor eventuele vragen/opmerkingen kun je bij hen terecht.
 • Let goed op dat je bij het vastleggen van je vlucht je naam zoals op je paspoort invult. Je vult hier je volledige voornaam in en je (meisjes)achternaam. Wanneer je naam fout op je ticket staat zijn er kosten aan verbonden om je naam weer goed te zetten.
 • Wanneer je de vlucht vastlegt, betaal je vaak direct via creditcard of iDEAL.
 • Na betaling ontvang je per e-mail je e-ticket.
 • Bij de e-tickets vind je vaak ook een begeleidende e-mail met informatie en eventuele tips.
 • Geef je vluchtdetails door aan je reisexpert ter plaatse, zodat hij of zij jouw programma kan aanpassen op je vlucht.

Elke maand het laatste reisnieuws en insider tips van onze experts?

* verplicht veld

Je bent succesvol ingeschreven!