Kun je ook niet wachten om weer een prachtige, verre reis te maken? Wij weten er alles van. Nu de wereld langzaam opengaat, durven we weer plannen te maken voor mooie reizen in 2022. Boek je nu je vakantie voor volgend jaar, dan zorgen wij ervoor dat het wachten geen moment vervelend is. Hoe? Met ons originele voorpretpakket. Hier lees je wat dat is en waarom jij dat ook wil. 

Dit is het voorpretpakket

Je geniet extra van de voorpret
Je bereidt je voor op je volgende verre reis
Je haalt alles uit je vakantie
Je haalt jouw reisbestemming in huis

Genieten van de voorpret

Voorpret maakt gelukkig! Wetenschappers ontdekten dat mensen blij worden als ze denken aan leuke dingen in de toekomst. Nu is er helemaal niks leuks aan het feit dat we al zo lang geen verre reizen kunnen maken. Maar nu de wereld stapje voor stapje weer opengaat, kunnen we weer reisplannen maken en dus genieten van de voorpret. Om dat speciale gevoel extra aan te wakkeren, hebben wij het voorpretpakket in het leven geroepen. Wat dat is? De naam zegt het eigenlijk al; een pakket boordevol activiteiten om je op een vrolijke manier voor te bereiden op je verre reis.

Dit zit er in het voorpretpakket

Onze lokale reisexperts hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan het samenstellen van de leukste voorpretpakketten. Er werd volop gekookt, gefilmd, gezongen en gedanst. In het voorpretpakket kun je van alles verwachten. Maak kennis met de lokale keuken tijdens een kookworkshop. Leer de belangrijkste woorden en zinnen tijdens een taalles. Ga eens lekker zitten voor een muzikaal evenement of een spannende quiz. Of volg een fotografiecursus van een echte fotograaf. Kortom; een hoop bijzondere activiteiten om het wachten op je volgende verre reis nóg leuker te maken.

Haal alles uit je verre reis

Een reis maken buiten Europa is niet zomaar iets. Daar komt een hoop bij kijken. Je vlucht, eten, drinken, mooie accommodaties, lokaal transport en tientallen ondernemers die er alles aan doen om jou de mooiste ervaring van je leven te bezorgen. Bedenk je eens hoeveel energie, CO2-uitstoot en mankracht daarvoor nodig is. Met die wetenschap kun je er maar beter voor zorgen dat je goed bent voorbereid, zodat je alles uit je verre reis haalt. Het voorpretpakket is een superleuke en interactieve manier om juist dát te doen. Bovendien duurt het wachten op je verre reis een stuk minder lang als je om de paar weken alvast een voorproefje krijgt.

Benieuwd naar het voorpretpakket? Bekijk de teaser!

Het nieuwe reizen gaat niet over mondkapjes en handen wassen. Het gaat erom dat we de tijd nemen om te genieten van de voorpret en dat we ons verdiepen in het land waar we naartoe gaan. Maak verre reizen weer bijzonder.

Zo werkt het voorpretpakket

Boek je vóór 1 januari 2022 een verre reis met vertrek in 2022? Dan krijg je toegang tot de workshops en activiteiten die passen bij jouw vakantiebestemming. Reizigers die hun verre reis met vertrek in 2021 omboeken naar een datum in 2022 krijgen ook het voorpretpakket.

Alle workshops en activiteiten in het voorpretpakket kun je gewoon thuis doen, vanachter je computer. De meeste workshops zijn vooraf opgenomen, zodat je ze in je eigen tijd kan doen. Sommige activiteiten vinden live online plaats. In dat geval laten we je het ruim op tijd weten als je een plekje in je agenda moet reserveren. Verder is het vooral een kwestie van genieten!

Waarom nu al boeken voor 2022?

Goeie vraag! Reizen in 2022 lijkt nog erg ver weg. Toch is het slim om nu alvast je verre reis voor volgend jaar vast te leggen. Als je te lang wacht, loop je het risico dat jouw droomreis niet meer mogelijk is. We verwachten namelijk dat de boekingen binnenstromen, zodra de reisadviezen geel en groen kleuren. Dan raken de mooiste accommodaties en bijzondere activiteiten snel volgeboekt. Bovendien is de kans groot dat de prijzen van accommodaties en vluchten zullen stijgen. Terwijl ze nu juist nog extra laag zijn. Profiteer daar dus van! Nog niet overtuigd? Hier lees je waarom het een goed idee is om nu al je vakantie voor 2022 te boeken.