• Een mooiere toekomst door te sporten
  • Win een reis naar Colombia 
  • Inge won een reis en vertelt haar verhaal 
  • Video: Stichting Children of Medellin

Een mooiere toekomst door te sporten

Bij Stichting Children of Medellin kunnen meer dan 500 achtergestelde kinderen dagelijks deelnemen aan sportieve en culturele activiteiten op voorwaarde dat ze naar school gaan. Tijdens de activiteiten leren de kinderen hun passies en talenten ontdekken. Nu heeft de stichting een nieuw doel: een educatief centrum openen, zodat de jongeren na de middelbare school een studie kunnen volgen. Zo hebben ze een grotere kans op een goede baan. Om het educatieve centrum te bouwen is er geld nodig. Daarom verkoopt Stichting Children of Medellin loten waar je leuke prijzen mee kunt winnen. Koop je vijf loten met een totale waarde van vijftig euro? Dan krijg je het boek 'De hoogste wijk van Medellín' thuisgestuurd. Daarin staan twintig verhalen van de straatkinderen uit Medellín.

Win een 15-daagse rondreis naar Colombia 

Steun Stichting Children of Medellin door het kopen van een of meer loten voor de loterij. Dan maak je meteen kans op een rondreis door Colombia voor twee personen. De reis duurt vijftien dagen en is inclusief (internationale) vluchten, comfortabele accommodaties, lokaal transport en excursies. Tijdens de rondreis bezoek je Stichting Children of Medellin en zie je met eigen ogen wat de organisatie voor de kinderen betekent. De trekking van de loterij is op 4 februari 2023. Één lot kost tien euro. Meedoen? Stuur een mailtje naar [email protected]

Inge kocht lootjes en won haar droomreis

Inge moet zichzelf even in de arm knijpen als ze hoort dat ze een rondreis door Colombia heeft gewonnen. “Het was heel onwerkelijk. Ik durfde pas te geloven dat het echt zo is toen we in het vliegtuig naar Bogotá zaten.” In 2019 koopt Inge nietsvermoedend loten voor een inzamelingsactie van Stichting Children of Medellin. Inge: “ik had er nooit bij stilgestaan dat ik een reis kon winnen. Ik wilde gewoon de stichting steunen.” Uiteindelijk neemt Inge haar hele gezin mee naar Colombia en beleeft daar de reis van haar leven. Hier lees je haar hele verhaal. 

Meer lezen over het werk van stichting Children of Medellin? Lees het verhaal van Colombia kenner Sabine hier.

Video: Stichting Children of Medellin