Better Places wint voor vijfde keer Reisgraag Award

Voor de zesde keer op rij heeft reisorganisatie Better Places de Reisgraag Award gewonnen voor beste reisorganisatie binnen de categorie lokale reisexperts. Reizigers die met Better Places op pad gingen, gaven de reisorganisatie een gemiddeld rapportcijfer van een 9,3.

Onze persoonlijke aanpak is één van onze belangrijkste sterke punten.

Better Places is een duurzame reisorganisatie, die reizigers koppelt aan lokale reisexperts op ruim veertig (verre) bestemmingen. Deze experts stellen samen met de reizigers een individuele rondreis op maat samen, helemaal afgestemd op de wensen van de reiziger. Aandacht voor duurzaam reizen is heel belangrijk: de reisexperts van Better Places kiezen voor accommodaties en excursies die reizigers in contact brengen met locals en die goed zijn voor mens en natuur. Better Places ging in 2014 van start en veroverde snel een vaste plek in de reiswereld. Sinds haar oprichting won de organisatie al vier keer een Reisgraag Award, de enige publieksprijs in de reisbranche. Deze prijs is gebaseerd op reviews die klanten achterlaten op Reisgraag.nl. 

Enthousiaste reviews van reizigers

Op Reisgraag.nl zijn volop enthousiaste reviews van Better Places-reizigers te vinden. Een greep uit de reacties:

De communicatie is persoonlijk, vriendelijk en duidelijk. De accommodaties zijn zorgvuldig gekozen en alle zaken eromheen zijn goed geregeld.

Reisexperts Better Places aan het woord

De reisexperts van Better Places zijn erg trots op het behalen van de Reisgraag Award.

Guido reisgraag

“Ik denk dat onze persoonlijke aanpak een belangrijke reden is dat reizigers ons zo waarderen. We maken een reisplan helemaal op maat, en ook tijdens een reis houden we goed contact met de reiziger. Zo zorgen we dat alles soepel verloopt en mensen een prachtige reis beleven. Mensen voelen dat we echt een passie hebben voor Peru en dat we het land op ons duimpje kennen. We werken ook veel samen met lokale gemeenschappen en daardoor kunnen we unieke ervaringen bieden, in de vorm van homestays en lokale activiteiten. Ook dat is één van onze onderscheidende punten.”

Peru reisexpert Guido
Guido reisexpert Peru

Karin Reisgraag

“We maken een reisplan helemaal op maat en dat waarderen reizigers erg. Net als het persoonlijke contact en onze betrokkenheid bij de reizigers. Geen reisplan is hetzelfde, het hangt helemaal af van de wensen van de klant. Ter plekke moet het natuurlijk ook helemaal kloppen. We werken daarom samen met uitstekende gidsen en chauffeurs die we goed kennen en kiezen voor bijzondere, kleinschalige accommodaties. Dat reizigers hun reis samen ontwerpen met een reisexpert die het land heel goed kent, heeft grote meerwaarde. Want onze lokale kennis gebruiken we om hun reis onvergetelijk te maken.”

Tanzania reisexpert Karin
Reisspecialist Tanzania