Voorbeeldreizen Spanje

Bij Better Places kan je je ideale Spanje reizen helemaal naar eigen wens laten samenstellen. Onze lokale reisexperts Alba, Richard, Rob of Debora zullen hun uiterste beste doen om een reis samen te stellen die helemaal past bij jouw reisstijl. Om je te inspireren hebben we een aantal voorbeeldreizen samengesteld. Deze voorbeeldreizen liggen niet vast en kunnen nog helemaal naar wens worden aangepast. Zie je er leuke onderdelen tussen? Dan kan Alba, Richard, Debora of Rob die voor je toevoegen in je eigen maatwerk rondreis naar Spanje

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de groene natuur in het noordwesten van Spanje, de culinaire hoogstandjes wilt proeven in Midden-Spanje, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar actieve of luxe reizen. In onze voorbeeldreizen voor Spanje kan je ideeën opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexperts Alba, Debora, Rob en Richard kunnen je helpen om je ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Debora woont in Asturië, Alba en Sara wonen in Arágon, Rob woont in Madrid en Richard woont al jaren in Valencia. Ze kennen hun eigen regio door en door. Gebruik hun expertise om je reis naar Spanje naar wens te maken. Bekijk onze Spanje reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Waarom Spanje?

Spanje is zoveel meer dan alleen de Costa Blanca en de wereldstad Barcelona. Voor een veelzijdige, actieve of ontspannen vakantie is Spanje een geweldige keuze. In het noordwesten van Spanje reis je door de regio's Baskenland, Cantabrië, Asturië en Galicië. Dit verrassend groene stukje Spanje is de plek om buiten de gebaande paden van Spanje te reizen. Wandel een stuk van de Camino del norte, spot wilde beren samen met een lokale ranger en ontspan aan een van de stranden. In Midden-Spanje reis je door Madrid, Extremadura, Castilië en Leon en Castilië- La Mancha. In het noordoosten ontdek je de regio's Catalonië en Arágon. Hier vind je imposante rotsformaties, vulkanische gebieden, heerlijke cuisine en ontspan je aan de Costa Brava. In de regio Valencia kun je het hele jaar door fantastisch fietsen en wandelen. Stuk voor stuk regio's met adembenemende natuurparken, historische steden en culinaire keurmerken. Reizen door Spanje is voor iedereen een ware beleving.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Spanje reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens de Spanje reizen zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

Alle Spanje voorbeeldreizen