Onze voorbeeldreizen

Bij Better Places kan je je ideale rondreis helemaal naar eigen wens laten samenstellen. Onze lokale reisexperts Nejc en Ruud zullen hun uiterste beste doen om een reis samen te stellen die helemaal past bij jou reisstijl. Om je te inspireren hebben we een aantal Slovenië reizen samengesteld. Deze voorbeeldreizen liggen niet vast en kunnen nog helemaal naar wens worden aangepast. Zie je er leuke onderdelen tussen? Dan kan Nejc of Ruud die voor je toevoegen in je eigen maatwerk rondreis naar Slovenië

Voorbeeldreizen voor Slovenië actief

Rondreis Slovenie - Reisspecialist Ruud

Dit is Ruud, je lokale reisspecialist voor Slovenië

Slovenië reizen op maat

Wil je genieten van de prachtige natuur in Triglav National Park, een bezoek wilt brengen aan de hoofdstad Ljubljana, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar een actieve rondreis. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw rondreis naar Slovenië. Onze lokale reisexperts Nejc en Ruud kunnen je helpen bij het samenstellen van een unieke reis, volledig op maakt gemaakt. Nejc is geboren en getogen Sloveen en helpt je graag bij het samenstellen van een actieve, culturele rondreis. Ruud heeft jarenlang gereisd door de Balkanlanden en Slovenië is een echt pareltje waar je alles kunt vinden voor een fantastische actieve vakantie. Bekijk onze Slovenië reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Waarom Slovenië?

Slovenië is een bestemming die alles in huis heeft voor een perfecte rondreis. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het noorden en oosten van het land. Wandel door de bergen en geniet van unieke meren zoals Krn en Bohinj. Ook fietsexcursies behoren tot de mogelijkheden om het land te verkennen. Fiets door de westelijke wijnregio's en proef de culinaire hoogstandjes. Ook voor waterfanaten zijn er mogelijkheden, want Slovenië heeft een klein, maar prachtig, stukje kust. Reis je meer richting het binnenland, dan vindt je er fascinerende grotten en groene bossen. Tot slot mag een bezoekje aan de hoofdstad Ljubljana niet ontbreken. In deze vriendelijke stad voel je je meteen thuis en het is de ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Slovenië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Slovenië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

Alle Slovenië voorbeeldreizen

Veelgestelde vragen over Slovenië reizen

Is Slovenië goed te combineren met Kroatië?

Wat is er te doen in Slovenië?

Kun je met de auto naar Slovenië?