Better Places biedt jou

 

100% maatwerk

 • Stel je perfecte reis samen met hulp van een lokale expert
 • Reis in je eigen tempo
 • Kies de accommodaties die jij wilt

 

Lokale Reisexperts

 • Zorgvuldig uitgekozen lokale experts
 • Lokale kennis en actuele informatie
 • Persoonlijke assistentie voor én tijdens de reis

 

Positieve impact

 • Kleinschalige accommodaties
 • Bijzondere excursies
 • Duurzaam gecertificeerd
duurzaam reizen Better Places B Corp duurzaam reizen Better Places Travelife  

 

Garanties

 • Veilig & makkelijk betalen op een NL rekening
 • Zorgeloos op reis
 • Kwalitatieve en financiële garanties
veilig reizen Better Places ANVR veilig reizen Better Places SGR veilig reizen Better Places Calamiteitenfonds

Reizen 100% op maat

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. Samen met de reisexpert die in het land woont (of jarenlang in het land heeft gewoond en er nog steeds regelmatig komt), ontwerp je je droomreis, helemaal zoals je zelf wilt. Heb je geen tijd of zin om je reisroute helemaal zelf uit te zoeken, geef dan aan de lokale expert je wensen en budget door en je ontvangt een reisvoorstel dat precies bij je past. 

De beste lokale info & persoonlijk contact

Wij selecteren overal ter wereld professionals die hun bestemming door en door kennen en je perfect kunnen adviseren. Door onze jarenlange ervaring in de reisbranche hebben wij een enorm netwerk opgebouwd van professionele reisexperts met een passie voor reizen. Better Places hanteert strenge eisen in de selectie van onze reisexperts ter plaatse. Naast kwaliteit, kennis en service is een belangrijk criterium dat onze reisexperts op een duurzame manier werken, dit biedt de beste garantie dat jij een onvergetelijke vakantie hebt. Onze reisexperts zijn enthousiaste professionals ter plaatse die je helpen je reis in elkaar te zetten. Het zijn Nederlanders of Belgen die al jaren in een land wonen (of hebben gewoond) of het zijn echte locals. Zij doen je suggesties over de leuke plekjes, geven tips en nemen je zorgen weg. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk, niet alleen voorafgaand aan de reis heb je direct contact met je specialist ter plaatse, ook terwijl je reist blijf je in contact. Tijdens de reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

De communicatie vooraf met de mensen van Better Places was helder, maar ook tijdens de reis waren Guido en zijn team altijd bereikbaar. Ze reageerden altijd supersnel. Ook heel fijn was de zorg en ondersteuning die geboden werd, toen een rugzak werd gestolen.

Duurzaam ondernemen

Better Places is een sociale enterprise met een maatschappelijke en duurzame missie. Wij geloven in een wereld waar er een plaats is voor inspirerende producten en bedrijven, opgebouwd door lokale ondernemers die persoonlijk hebben geïnvesteerd in hun bedrijven. Onze reisexperts werken volgens de duurzaamheidseisen van Travelife. Soms zijn ze al gecertificeerd, soms is men hier nog mee bezig. Door direct te boeken bij een lokale organisatie komt er meer geld op de bestemming zelf terecht en ben jij verzekerd van een bijzondere reiservaring. Ook is Better Places de eerste reisorganisatie in Nederland met een internationale B Corp certificering. We willen een pionier zijn en de sector op een duurzamer pad leiden. Door de B Corp certificering worden duurzaamheid en transparantie verankerd in onze bedrijfsvoering, en kunnen we onze ambitie voor duurzaamheid in de breedste zin van het woord aantonen en een voorbeeld zijn voor anderen. Better Places compenseert de CO2 -uitstoot van het landarrangement wat je bij ons boekt. Daarnaast compenseren wij ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken.

Makkelijk betalen en financiële garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is kun je het boeken via het boekingsformulier op onze site. Je betaalt je reis gewoon aan Better Places in Nederland, waardoor je geen valutaverschillen of extra bankkosten naar het buitenland hoeft te maken. De betaling verloopt via een rekening bij de Triodos bank in Nederland. Dit biedt jou betaalgemak en voorkomt extra kosten.

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) SGR logo veilig reizen Better Places

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds Calamiteitenfonds logo veilig reizen Better Places

Better Places, KvK nummer 63672928 is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.
Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

ANVR ANVR logo veilig reizen Better Places

De reis- en boekingsvoorwaarden die de ANVR-reisondernemingen hanteren zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd. Alle bij de ANVR aangesloten ondernemingen moeten voldoen aan eerlijke voorwaarden, zijn door de ANVR aangemerkt als betrouwbare bedrijven, en moeten een bepaalde zekerheid bij klachten geven.

Tevreden reizigers

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste verre reizen specialist. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.