Better Places is een online reisplatform dat reizigers verbindt met kleinschalige reisorganisaties en lokale reisexperts wereldwijd.

Better Places hoofdkantoor

Heb je vragen over Better Places, de marketing of administratieve zaken dan kun je ons bellen op onderstaand nummer of per mail contact met ons opnemen: [email protected].

Openingstijden hoofdkantoor
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag (exclusief feestdagen) van 9:00 uur tot 17:00 uur (tussen 12 en 13 zijn we met lunchpauze) via 071-5162025 (let op: onze reisexperts bevinden zich niet op ons hoofdkantoor. Vragen aan hen gaan via de mail en/of het reisvoorstelformulier!)

Contact tijdens je reis

Neem voor vragen of hulp direct contact op met je lokale reisexpert. Zijn of haar contactgegevens inclusief noodnummers ontvang je voor vertrek.

Calamiteiten

Als je tijdens je reis te maken krijgt met een calamiteit, neem dan contact op met de alarmcentrale van je verzekeringsmaatschappij.

In het geval van een grotere calamiteit, bijvoorbeeld een natuurramp, kun je bellen met Allianz Global Assistance op noodnummer +31 20-592 92 92.

In geval van nood/calamiteit, heb je een noodnummer van de reisexpert ter plaatse gekregen. Hij of zij is je aanspreekpunt tijdens de reis. Indien je tijdens je reis de lokale reisexpert niet kunt bereiken, kun je ons in geval van nood buiten kantoortijden bereiken via [email protected] of via het noodnummer van Better Places/Riksja Travel: +316 - 346 573 45. Let op: dit noodnummer kun je alleen bellen in geval van nood tijdens de reis. Kun je voorafgaand aan de reis de lokale reisexpert niet bereiken dan kun je ons bellen tijdens kantoortijden of een mail sturen aan [email protected].

Financiële garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is kun je het boeken via het boekingsformulier op onze site. De betaling verloopt via een rekening bij de Triodos bank in Nederland. Dit biedt jouw betaalgemak en voorkomt extra kosten. Daarnaast is Better Places aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, dit betekent voor jou financiële zekerheid en bepaalde garanties

Bescherming van je gegevens

Wij waarborgen en respecteren je privacy, door naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat je persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor het doel waarvoor ze bedoeld zijn en dat je persoonsgegevens door ons beschermd worden. Ieder ander gebruik van je persoonlijke gegevens, in het bijzonder de verkoop ervan aan derden, is uitdrukkelijk uitgesloten. Meer hierover lees je in onze privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Heb je onze veelgestelde vragen al gecontroleerd? Misschien hebben we je vraag daar al beantwoord!