De ultieme Tanzania vakantie

Bekijk de favoriete reisroute door dit Afrikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 21 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Tanzania reis 


 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige safari's in Tanzania, een avontuurlijke reis met je eigen privéchauffeur wilt doen, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar mooie stranden in Zanzibar. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Tanzania. Onze lokale reisexperts Karin en Astrid kunnen je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Karin en Astrid wonen in Tanzania en kennen de bestemming door en door. Gebruik hun expertise om jouw reis naar Tanzania naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Tanzania

Ga je op vakantie naar Tanzania, dan ga je zeker op safari. Tanzania is één van de beste safarilanden ter wereld, mede dankzij de eindeloze Serengeti. In de Serengeti barst het van het wild. Van grote aantallen leeuwen tot cheetah’s en van luipaarden tot kuddes olifanten: het is ongelofelijk hoeveel dieren je hier kunt spotten. De kans is zelfs groot dat je leeuwen ziet jagen op wildebeesten of gazelles: alsof je midden in een natuurprogramma zit. In de zomer vindt op de Serengeti bovendien de grote migratie van duizenden wildebeesten en zebra’s plaats, één van de meest bijzondere gebeurtenissen in de natuur.