Individuele rondreizen

Better Places is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met reisexperts over de hele wereld. Je hebt direct heel persoonlijk contact. Zij kennen hun land door en door en hebben ruime ervaring in het organiseren van maatwerk reizen. Samen stel je je perfecte reis samen. Makkelijk, voordelig én met alle insider tips. Zo wordt je rondreis op maat echt bijzonder. Wil je hier meer over weten? Neem dan ook een kijkje bij onze garanties!

1

Laat je inspireren

2

Vraag een voorstel aan

3

Pas aan naar wens

4

Boek je rondreis

1. Inspireren

Onze website staat boordevol met reisinspiratie om je te helpen met het samenstellen van je droomreis. Kies je bestemming en onderzoek welke voorbeeldreizen jou het meeste aanspreken. Of neem een kijkje bij de beste reistijd per maand als je nog niet weet waar je heen wilt, maar wel wanneer. Ook kun je zoeken op de verschillende themareizen, zoals familiereizen, wandelreizen of self-drive reizen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Reizigers die je voor gingen hebben hun ervaringen voor ons opgeschreven om met jou te delen!

 

Garanties van Better Places

  • 100% maatwerk
  • Lokale expertise
  • Persoonlijk contact
  • Duurzaam ondernemen
  • Financiële garanties

2. Aanvragen

Je kunt vrijblijvend een voorstel op maat aanvragen bij onze lokale reisexperts. Dit doe je gewoon via de bestemmingspagina, reispagina, of via de knop in het menu. Als je de aanvraag gedaan hebt zit je nog nergens aan vast. Het kan zijn dat de reisexpert je voor het sturen van een eerste voorstel eerst nog wat vragen via de mail stelt, of een belafspraak met je inplant. Door zoveel en zo nauwkeurig mogelijk je wensen door te geven kan de lokale reisexpert een voorstel maken die helemaal op maat is. Zo wordt je rondreis echt uniek, en volledig op jou afgestemd.

3. Aanpassen

Nadat je je eerste voorstel hebt ontvangen kan je nog aanpassingen laten maken tot het voorstel helemaal perfect is. Je staat rechtstreeks in contact met de reisexpert ter plaatse. Houd dus rekening met tijdverschil. Vergeet ook niet de expertise van de lokale agent te gebruiken! Zij kennen hun land door en door en weten vaak de mooiste plekjes te vinden.

De reisexpert had erg veel kennis over Peru, wist veel interessante plekken en onderkomens, regelde erg goede gidsen, en bracht ons met accuraat vervoer naar plekken waar weinig reizigers komen.

4. Boeken

Als je helemaal tevreden bent kun je over gaan tot het boeken van je rondreis op maat met de financiële garanties van Better Places. Vergeet niet een blik te werpen op onze reisvoorwaarden, zo weet je precies wat je van ons kan verwachten. Bij Better Places boek je alleen het landarrangement. Na het invullen van het boekingsformulier gaan wij je reis vastleggen, en kan de voorpret beginnen!