Duurzame reizen Marokko

Bekijk de favoriete reisroute door dit Midden-Oosterse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 22 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige homestays, Riads en hotels. Zo lever je rechtstreeks een bijdrage aan de lokale bevolking én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme roadtrip Marokko 


 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur in Marokko, een avontuurlijke self-drive wilt doen, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar luxe en relaxen. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Marokko. Onze reisexpert Rob kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Rob komt al jaren in Marokko en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Marokko naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Marokko

Marokko is een land van uitersten. Je kan hier een totaal andere wereld ervaren en niet te ver vliegen! Van dorre woestijnen tot groene vlaktes, van hoge skigebieden tot warme stranden en van overvolle markten tot lege bergpassen. Daarnaast heeft Marokko een rijke cultuur. Duik de Marokkaanse keuken in, die zich kenmerkt voor de vele kruiden en specerijen en sla een kopje Marokkaanse thee met een local zeker niet over.