Een onvergetelijke reis maken én met de allermooiste foto’s terugkeren naar huis? Tijdens onze fotoreizen ga je samen met een kleine groep gelijkgestemden op zoek naar de meest fotogenieke plekjes op je bestemming. Van de Wadi Rum in Jordanië tot Zwitserse berglandschappen tijdens golden hour. Onder begeleiding van een professionele reisfotograaf beleef je niet alleen een fantastische rondreis maar leer je ook hoe je die mooie momenten echt goed kunt vastleggen.

Bekijk hier onze fotografiereizen

Zorgvuldig samengestelde fotoreizen

Wanneer je kiest voor een fotoreis dan maak je een rondreis zoals je die van Better Places kunt verwachten. Kleinschalig, avontuurlijk en vol lokale beleving. Onze fotoreizen worden zorgvuldig samengesteld door een lokale reisspecialist en een professionele reisfotograaf. Zo kun je ervan op aan dat je een prachtige route aflegt en de dagen zo zijn ingedeeld dat je op de mooiste plekjes rustig je camera tevoorschijn kunt halen.

Voor wie is een fotografiereis geschikt?

Onze fotoreizen zijn geschikt voor iedereen die van actieve reizen en fotografie houdt. Dat betekent dat je als beginner mee kunt gaan, maar ook als gevorderde fotograaf genoeg uit deze reizen kunt halen. Afhankelijk van de keuze van je bestemming maak je kennis met verschillende soorten fotografie, zoals landschapsfotografie, portretten en straatfotografie. De begeleidende fotograaf voorziet je tijdens de rondreis van workshops, fotografietips en eventuele dagopdrachten. Zo kan je zelf bepalen hoe intensief je met je camera aan de slag gaat en is er onderweg ook alle gelegenheid om te genieten van de bestemming zelf en de gezelligheid van de groep.

Met de trein naar je bestemming

Kies je voor een fotoreis naar Zwitserland of Slovenië, dan kan je heel goed met de trein naar je bestemming. De trein is een comfortabele en duurzame manier van reizen, waarbij het avontuur al begint als je in Nederland instapt. Bovendien kom je zo lekker ontspannen aan op je bestemming. Voor onze treinreizen werken wij samen met de treinexperts van The Train Traveller. Zo weet je zeker dat je treinreis precies aansluit op het programma van je fotoreis. Op de terugweg kan je in je coupé nog eens rustig door al je mooie foto's bladeren. Misschien heb je zelfs tips meegekregen voor het bewerken van je mooiste plaatjes!