Ben jij een fervent wandelaar en/of toe aan een uitdagend avontuur? Sluit je dan aan bij één van onze actieve (wandel)reizen. Samen met een gids en een klein gezelschap van gelijkgestemden maak je een meerdaagse actieve reis in Europa. Spectaculaire landschappen, heldere meertjes, knusse accommodaties, frisse berglucht en de gezelligheid van een groep zijn de belangrijkste ingrediënten voor onze kleinschalige en unieke groepsreizen.

We zijn druk bezig om ons aanbod voor groepsreizen uit te breiden. In december 2022 zullen we nieuwe groepsreizen lanceren!

Wat is een groepsreis van Better Places?

  • Kleinschalige groepen actieve reizigers
  • Op reis met gelijkgestemden
  • Deskundige begeleiding
  • Reizen en ontdekken buiten de gebaande paden
  • Volop persoonlijke aandacht tijdens de gehele reis

Waarom een actieve groepsreis?

Better Places is bekend vanwege haar op maat gemaakte individuele reizen. Toch krijgen we steeds vaker de vraag van avonturiers die alleen reizen, of we ook kleinschalige groepsreizen organiseren. In samenwerking met Nederlandse reisbegeleiders en/of lokale gidsen hebben we een aantal unieke reizen in een kleine groep ontwikkelt. Zo ervaar je nog steeds het individuele karakter, zoals je dat van ons gewend bent. Tegelijkertijd heb je de gezelligheid van andere gelijkgestemde reizigers.

Accommodaties tijdens de groepsreis

Doordat we in kleine groepen reizen, kunnen we gebruikmaken van kleinschalige accommodaties die op de route liggen. De mate van comfort verschilt per bestemming. Het kan zelfs zo zijn dat je in verschillende soorten accommodaties verblijft. Soms slaap je in een eenvoudige berghut in een afgelegen dorp, waar de tijd werkelijk heeft stilgestaan. Andere keren overnacht je in een comfortabel pension of knus familiehotel en geniet je van een warme douche en een traditionele maaltijd.

Moeilijkheidsgraad van onze groepsreizen

De moeilijkheidsgraad van onze wandelreizen verschilt per bestemming en reis. Voor alle groepsreizen is een goede basisconditie belangrijk, en voor de wandelreizen  een ruime wandelervaring. Lange wandelingen over enigszins vlak terrein worden afgewisseld door een pittige klim of rotsachtig terrein. Op een makkelijke dag loop je al snel vier tot vijf uur. Op andere dagen kan de tocht wel acht uur duren. De routes zijn van de gebaande paden af. Bagagevervoer is daardoor niet mogelijk. Je draagt je eigen rugzak met daarin je persoonlijke spullen, water, lunch en eventuele snacks. Je reisbegeleider kan je adviseren wat je wel en vooral niet mee hoeft te nemen tijdens de wandeltocht.

Persoonlijke begeleiding tijdens de wandelreis

Onze wandelreizen in kleine groep worden begeleid. De begeleiding helpt je goed voor te bereiden op de groepsreis. Bovendien reizen zij mee naar bestemming en blijven ze gedurende de hele reis bij de groep. Je kunt de begeleiding altijd bereiken via Whatsapp voor vragen of advies.

Hoeveel mensen gaan er mee op groepsreis?

In wat voor accommodaties slaap ik tijdens de groepsreis?

Voor wie is de groepsreis bedoeld?