Slapen in boutiquehotels of ecolodges? Een auto met eigen chauffeur? Individuele tours met privé-gids? Tijdens de luxe reizen van Better Places is één ding duidelijk: je ontdekt je bestemming helemaal in stijl. We bieden luxe reizen op een groot aantal bestemmingen, van Tanzania tot Sri Lanka. Dé manier om ontspannen te reizen, een land te leren kennen en te genieten van bijzondere overnachtingen en volop persoonlijke aandacht. 

Wat is een luxe reis van Better Places?

  • Verblijf in luxe boutiquehotels en ecolodges
  • Individueel reizen in een ontspannen tempo
  • Rondreizen met eigen huurauto, auto met chauffeur of luxe trein
  • Veel privé-excursies en tours
  • Volop persoonlijke aandacht tijdens de gehele reis

Luxe reis: bijzondere accommodaties

Bij luxe reizen horen natuurlijk luxe accommodaties. Onze lokale reisspecialisten hebben bijzondere slaapplekken geselecteerd. Denk aan een prachtig oud paleis (riad) in Marokko, een luxe ecolodge midden in het regenwoud in Costa Rica of een comfortabele safaritent in de Tanzaniaanse Serengeti. We kiezen altijd voor kleinschalige accommodaties in boutiquestijl, die bij voorkeur gerund worden door lokale families. Persoonlijke aandacht, comfort en duurzaamheid staan voorop. Zo slaap je elke nacht op een plek die je nooit meer vergeet.

Madagaskar auto

Persoonlijke tips voor de leukste plekken

Reis je met een privéchauffeur? Hij of zijn fungeert als je persoonlijke gids, bij wie je altijd terecht kunt als er iets is. Bovendien kent hij de leukste plekjes en weet hij precies waar je moet stoppen voor de beste lunch of lekkerste snack. Reis je met je eigen huurauto? Dan zorgen we voor volop tips voor bezienswaardigheden om onderweg te bezoeken. Je reist op je eigen tempo, dus genoeg tijd om op je gemak het land te ontdekken.

Wil je een land écht kennen? Maak een extra lange reis en duik helemaal in je bestemming.

Costa Rica hangmat relaxen

Onze lokale reisspecialisten zijn altijd bereikbaar

Je stelt je luxe reis bij Better Places samen met je lokale reisspecialis. Zo kun je je reis helemaal op maat laten maken en maak je een droomreis die 100% bij je past. Onze lokale reisspecialisten of hun medewerkers wonen en werken in het land van bestemming. Zij zijn altijd telefonisch of per WhatsApp te bereiken. Fijn, want zo kun je altijd op iemand terugvallen als er iets is.

Luxe reizen

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

Ook onze luxe reis maken naar een prachtige bestemming? Neem dan contact met ons op. Onze lokale reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je, helemaal op maat.

Veelgestelde vragen luxe reizen

Op welke bestemmingen biedt Better Places luxe reizen aan?

In wat voor accommodaties slaap ik tijdens een luxe reis?

Kan ik mijn luxe reis helemaal op maat maken?